Top 3 postări

vineri, 3 aprilie 2015

Din inima, alaturi de Vegeta

Atunci cand gatim, trebuie sa punem suflet, nu? 

Cand am citit despre isprava celor de la Vegeta, mi-am spus ca vreau sa fiu bloggerul lor oficial. Imi place sa gatesc si mai ales ca vor sa ofere unor persoane nevoiase o masa gatita, am zis ca aici e locul meu. Nimic nu e mai frumos pe lumea asta decat sa oferi ceva, fara a primi ceva material in schimb. O multumire face cat toti banii din lume si te unge la suflet. De Vegeta nu cred ca trebuie sa va mai povestesc prea multe, pentru ca ati auzit cu totii de baza pentru mancaruri ce a luat viata inca din 1958 si il stim pe bucatarul care isi da OK-ul cand vine vorba de mancare gatita bine. 

Amintirile construite alaturi de Vegeta inseamna practic pentru mine toata viata de pana acum
Tin minte ca atunci cand eram mic, se apuca mama sa gateasca si cate o data nu mai avea acel ingredient secret. "-Andreeeiii! Du-te pana la magazin sa iei Vegeta." Zis si facut. Apoi statul pe langa mama prin bucatarie si transformarea in 'micul bucatar', desi nici la statutul de ajutor de bucatar nu ma ridicam. De acolo a pornit totul, iar acum imi face mare placere sa gatesc ori de cate ori am timp si este nevoie.


Ar fi o mare bucurie si placere in acelasi timp sa le fiu coleg celor de la Vegeta si mai ales sa ajutam impreuna. Sa oferi neconditionat ceva te face sa fii mai bun si mi-as dori tare mult sa facem o competitie si sa vedem cine vrea sa devina cel mai bun. 

Spor la gatit si Vegeta pentru un gust desavarsit! 

Niciun comentariu: