Top 3 postări

miercuri, 22 aprilie 2015

Echipament sportiv Legea

Imi place sa fac miscare sub orice forma, iar cand se iveste o ocazie, spun mereu da! E important pe langa starea ta fizica, mentala sa ai si cele necesare unui efort fizic. Ca sa fii 100 % pregatit, trebuie sa ai si echipamentul adecvat. De curand mi-am cumparat un kit de echipament sportiv marca Legea, disponibil in Romania prin Legea Romania.

Pe langa faptul ca aveam nevoie de unele piese ale kitului, am profitat si de un pret mult mai mic decat daca le-as fi luat separat. Inca mai am echipamentul de joc pe care nu l-am folosit in intregime. Sortul l-am folosit cand am iesit la alergat si este foarte comod. Asa ca abia astept sa-l folosesc complet, la fotbal.Cele doua treninguri le-am purtat, imi place croiala, pantalonii sunt mai stramti in parte de jos, avand de asemenea si fermoar. Geaca este buna pentru vremea rece, ploioasa chiar. Am purtat-o pe o vreme cu ploaie si cu un vant puternic. Avantajul ei este ca are gluga si este mai lunga, pana sub talie. Oricat de rea ar fi vremea, esti protejat!
Pentru ca nu mai aveam rabdare, avand stocul epuizat la bluza de ploaie, am preferat sa primesc o minge in loc. Ea inca se roaga de mine sa fie "jucata", cel mai probabil in weekend, cand  merg la fotbal cu colegii de la munca.De mare folos mi-a fost geanta, pe care o folosesc la meciuri. Am cautat o vreme o asemenea geanta, dar preturile pareau mult prea piperate(aproximativ 200 lei Nike sau Adidas ) din punctul meu de vedere. Ofera mult spatiu, pe care pana acum nu am reusit sa-l umplu. Trebuie sa-ti iei doua-trei randuri de echipament ca sa umpli geanta. Avantaj oferit de compartimentarea pentru incaltaminte. Ca tot veni vorba de marci de echipament, Legea nu este cu nimic mai prejos fata de granzi. Ba chiar, eu unul apreciez mai mult marca din Italia. Calitatea oferita la un pret cu mult mai ok decat ceilalti, face sa fie prima alegere. Faptul ca este un brand apreciat se poate observa din numarul mare de echipe de fotbal care au partener Legea. Mie imi place si datorita faptului ca si CSMS Iasi a avut in anii trecuti acelasi echipament.

Oferta completa Legea o gasiti pe site-ul lor, iar noutatile pe pagina lor de Facebook, Legea Romania .

Un comentariu:

james broad spunea...

Este într-adevăr foarte informativ. Multumesc pentru partajarea.

echipament copii