Top 3 postări

miercuri, 15 aprilie 2015

UMF Tennis Open, editia a IV-a

Dupa sarbatori stim cum e, abia ne miscam, parca am mai sta pe acasa, dar trebuie sa intram in ritmul zilnic. Se poate sa se fi pus si cateva sute de grame pe noi dupa mancare combinata cu sedentarism, iar cel mai simplu e sa facem miscare sub diverse forme ca sa ne revenim.

Primii care si-au anuntat iesirea la miscare intr-un cadru organizat sunt studentii bioingineri din Iasi, asa ca in perioada 23-26 aprilie are loc editia cu numarul 4 a UMF Tennis Open.

Evenimentul „UMF TENNIS OPEN”  raspunde solicitarilor studentilor si ale profesorilor de a consolida relatia dintre cele doua parti si de a promova stilul de viata sanatos prin deviza „MENS SANA IN CORPORE SANO”. 

Competitia se desfasoara ca orice turneu de tenis, asa ca va exista tablou de simplu pentru baieti, fete, respectiv dublu, partidele disputandu-se in sistemul cel mai bun din 3 seturi. Taxa de participare este de 20 de lei. 

Pentru ca initiativa trebuie sustinuta, trebuie sa stiti ca cei care veti merge pentru a va sustine favoritii veti avea parte de surprize la teren. 
Ca sa fiti la curent cu tot ce se intampla inainte, in timpul turneului si dupa, accessati pagina de facebook  www.facebook.com/umftennisopen . 

Hai pe zgura! C-asa-i in tenis! 

Niciun comentariu: