Top 3 postări

joi, 21 mai 2015

De 'ici, colo!

Ce faci cand trebuie sa te muti? Fie ca e vorba de tine, fie ca e vorba de mutari firme.Nu m-am mutat niciodata, locuiesc in acelasi loc de cand ma stiu, dar stiu cam ce inseamna sa strangi tot si sa le duci, toate lucrurile, prin alta parte. Stiu cum e sa muti mobila, sa o ridici, pentru ca am facut curatenie generala in apartament acum cativa ani. Strangi lucrurile dintr-o camera, le duci in alta camera sa o golesti si te apuci de treaba.

Cand esti la tine acasa, esti sef acolo. La fel si cand lucrezi intr-un anumit domeniu: esti specialist pe feliuta ta.  Asa sunt si cei de la Engineermoving.ro . Tare bine ar fi sa le stim si mai ales sa le facem bine si corect pe toate. De ce nu e bine sa te intinzi mai mult decat trebuie, acolo nu stii si nu este treaba ta? Simplu! Nimeni nu le stie pe toate si e posibil sa faci ceva gresit care sa aiba urmari grave pentru tine si pentru viitorul tau.
Crezi ca stii sa ridici intr-un mod corect, care sa nu-ti afecteze sanatatea? Cum se ridica o cutie de jos? Cu siguranta, cel mai bine o stiu cei care lucreaza la mutari si care au facut si instructaj de protectia muncii si stiu teoretic sa se fereasca de pericole. O mutare gresita iti poate afecta spatele, coloana vertebrala.

Pentru ca tii foarte mult la lucrurile tale, sa stii ca vor fi pe maini bune si sigure. Mobila, obiectele tale vor fi in foarte mare siguranta pe durata intregului proces. In caz ca nu vei dori sa duci toate lucrurile la noua locatie, poti beneficia de serviciul de depozitare pana cand vei dori sa iti iei cele necesare de acolo. 

Si pentru ca totul tine si de modul in care gandesc cei cu care lucrezi, imi plac idealurile lor: Totdeauna, în firma noastra de transport mobilă, lucrăm organizat, dupa principii clare: seriozitate, promptitudine, siguranță, corectitudine, legalitate. 

Niciun comentariu: