Top 3 postări

luni, 18 mai 2015

Hai la munca!

Ce e mai simplu decat sa cauti un loc de munca intr-un singur loc? De curand am aflat de siteul aptjob.ro citind despre locuri de munca Bucuresti

Fiind liber azi, stateam dimineata si ma gandeam cum am ajuns la locul actual de munca. De fapt, ma gandeam la procesul de recrutare asa, in general, pe care-l au companiile in zilele noastre. Daca pe vremuri anunturile din ziar erau baza sau recomandarile, acum sunt preferate alte modalitati de selectie. Asa au aparut siteurile specializate, care lucreaza practic in prima faza pentru companiile care cauta angajati. 

Eu imi aduc aminte ca aplicasem tot pe internet si intr-o zi am fost sunat: "Ati aplicat pentru acest job. Mai sunteti interesat?" Si asa a inceput procesul de recrutare in cazul meu.

Cum ar fi sa intri pe site sa cauti un loc de munca sau poate doar sa vezi ce oferte mai sunt si sa castigi si o tableta? Ei bine, pe pagina de Facebook veti gasi un concurs. Tot ce trebuie sa faceti e sa va finalizati sau sa va faceti un CV de la 0 in perioada 4-27 mai si mai apoi intrati la tragerea la sorti. Castigatorul va fi desemnat printr-un program random dintre toti cei care intrunesc conditiile de mai sus. 


M-au atras cateva sfaturi pe care le-am gasit si pot spune ca sunt adevarate 200%.


La un interviu, nu te duci sa-ti arati noua geanta pe care ai achizitionat-o sau sa arati ce masina ai. 


Hobby-urile sunt importante pentru noi, dar si pentru angajatori. Vrei sa ai suficient timp pentru hobby-urile tale? Trebuie sa stie si angajatorul despre ele si ai cale libera spre ele. 


Pe site exista chiar o sectiune in care gasesti articole pe diferite teme, avand in vedere anumite momente care apar de la momentul aplicarii la un job pana chiar la semnarea contractului si dupa. 
Va doresc sa va faceti un CV de nota 10, joburi cat mai bune, unde sa fiti cu zambetul pe buze si de ce nu, fericitul castigator al tabletei de la concurs. Niciun comentariu: