Top 3 postări

vineri, 22 mai 2015

La vara, Londra

Cum e bine sa fii prevazator, niciodata nu strica sa-ti faci planuri pe termen lung, pentru viitoarele 6 luni, pentru anul viitor. Asa poti sa zbori foarte ieftin, de exemplu.

Cat de curand as vrea sa zbor si sa le fac o surpriza unor prieteni: in vizita la prietenii englezi. Da, cam asta as face cand imi voi lua concediu. De odihna, fireste si de vizitat deopotriva, mai ales ca Marea britanie e si una dintre destinatiile europene pe care vreau sa le bifez. Pentru ca totul sa mearga ca pe roate si sa merg in vacanta, sa vizitez, sa am si bani destui la mine, am nevoie de bilete avion Bucuresti Londra care sa fie destul de ieftine. 

Londra e fascinanta, ai o multime de locuri de vazut, istorie peste tot, poti asocia probabil fiecare strada cu un personaj, personalitate sau cu vreun eveniment important petrecut de-a lungul timpului.

Am si cateva locuri pe unde musai as vrea sa ajung:

Palatul Buckingham- resedinta principala a familiei regale, unul dintre cele mai importante si atractive obiective turistice;Wembley- stadionul de legenda al Angliei. Momentan, cel nou se impune prin grandoare si modern;Stamford bridge- stadionul echipei Chelsea, favorita mea din Anglia;Big Ben- faimosul ceas din turn este cel mai mare ceas cu clopot si patru fete;Tamisa- raul ce a influentat dezvoltarea orasului.Un alt aspect fascinant al Marii britanii e faptul ca sunt condusi de regina si familia regala britanica impune respect, poate prin simplul motiv ca isi traiesc viata acolo. Cum de curand a venit pe lume si al doilea copil al ducesei Catherine si al printului William, mi-as dori sa fiu si mai mult pe acolo. Astfel de evenimente sunt unice si ar fi un motiv de bucurie sa ma aflu prin preajma. Faptul ca esti la mica distanta de un viitor conducator de stat este o minunata amintire, cu care vei ramane pe viata.

Faptul ca in capitala si in jurul ei traiesc aproximativ 10 milioane de persoane, rezidenti dar si o diversitate de straini, face ca Londra sa fie un oras pe care sa-l vizitezi doar pentru mozaicul cultural creat. 

Niciun comentariu: