Top 3 postări

marți, 19 mai 2015

Ordine prin casa

Haine multe, spatiu putin si totusi am gasit o solutie: suport haine. Inca nu e vara in adevaratul sens al cuvantului, nici temperatura nu a crescut prea mult in termometre si trebuie sa am la indemana si haine mai grosute, nu doar tricouri. Asa ca pentru jachete, geci mai subtiri pentru vreme ploioasa sau racoroasa am ales asta.Cand nu mai ai pe unde sa pui unele lucruri prin casa, cauti solutii. Parca niciodata nu ne ajunge spatiul pe care ni-l ofera locuinta si trebuie sa facem pe cat posibil sa ne descurcam cum putem si stim mai bine.

Imi aduc aminte si de un fragment dintr-o invatatura: un om avea o casa, dar parca nu ii ajungea spatiul, avand si cativa copii. Asa ca se duce la un invatat, care ii spune sa duca in casa toate pasarile pe care le are in curte. Omul face cum i s-a zis, dar era si mai greu sa se invarta prin casa, copiii nu mai aveau loc sa se joace, asa ca ce intoarce la invatat. Acesta ii spune sa bage si restul animalelor si totul va fi bine. Totul devine un calvar, ei abia incap in casa de toate animalele si foarte necajit se duce a doua zi la invatat.

"-Cum e acum?
-Abia mai avem loc in casa!
-Scoate-le din casa si da-ti seama ce ai!"

In modul asta omul si-a dat seama ca spatiul pe care il are este de fapt suficient pentru familia sa, doar ca nu stia cum sa-l foloseasca.

Pe homeX gasesti tot ce vrei pentru a-ti optimiza spatiul din living sau hol. Pentru hol am remarcat mai multe tipuri de cuiere, precum si un suport pentru incaltaminte din bambus.
Ideea e sa alegi cu bun simt, sa folosesti spatiul intr-un mod cat mai eficient si ce e mai important, sa alegi lucrurile de calitate pe care sa le folosesti cat mai mult timp. 

Niciun comentariu: