Top 3 postări

duminică, 31 mai 2015

Sa avem grija de piele

Gloves in a bottle este o lotiune pe care o folosesc deja de ceva vreme. Pentru a-i testa utilitatea si modul in care actioneaza, am folosit-o periodic si am urmarit cu interes rezultatele. Recomandat ar fi sa fie folosita chiar dupa un program fix, la cate 4 ore. Nici cum am folosit-o eu nu a fost rau, probabil depinde si de cat de uscata este pielea sau cat de sensibila.

Pentru ca atunci cand am primit-o, in urma cu vreo luna, inca era frigut si afara, testul a mers perfect. Am folosit-o in special pentru protectia mainilor, pentru ca ele sunt cele mai expuse frigului. Cum intr-o zi ma spal si de zeci de ori pe maini, contactul cu apa si mai apoi folosirea aerului cald usuca pielea si uneori chiar crapa. Plus micile taieturi ale pielii, care dispar foarte repede, pielea fiind ajutata sa se regenereze rapid.

Cum actioneaza Gloves in a bottle? Lotiunea e diferita de o crema, hidrateaza foarte bine pielea si o regenereaza. De exemplu, acum, inainte de a incepe sa scriu m-am dat cu putina lotiune. Avantajul este ca odata intrata in piele, aceasta nu iese daca ne spalam pe maini, ci este eliminata prin procesul de regenerare.

O alta utilizare in cazul meu a fost dupa ce am facut dus. Pielea fetei mi se usuca si pentru o buna hidratare si pentru a veni in intampinarea factorilor externi ce o poate afecta(vant, praf) am folosit Gloves in a bottle. Bonus, pielea devine mai fina si mai placuta la atingere.

Puteti citi mai multe despre, pe siteul de prezentare, de unde si puteti comanda.

Niciun comentariu: