Top 3 postări

luni, 25 mai 2015

Zambet cuceritor


E vara, e cald, hai la plimbare!
-Buna ziua vecine!
-Buna sa fie! Ce mai faci?
-Ma duc la plimbare prin oras, ma intalnesc cu niste vechi prieteni.
-Dar ce zambet frumos si stralucitor ai! Cum ai reusit? E o adevarata schimbare!

Pai hai sa va explic ce si cum, ca sa stiti si voi. Un zambet frumos atrage si mereu e apreciat. Si ca sa fiu sincer, totul e sa vrei si sa anungi la cine trebuie. Atata timp cat ajungi la cine trebuie si te lasi pe mana cui trebuie, pe mana potrivita si rezultatele vor fi de nota 10.

Cum e posibil? Mergi la Clinica Trident si vei avea albire dinti in cateva momente. Faptul ca poti ajunge pe mana domnului Florin Lazarescu, medic stomatolog al clinicii si imaginea Blend-a-med in Romania. Acesta este si autorul cartii in limba engleza, alaturi de alti medici stomatologi din cadrul clinicii. Cartea este publicata de catre Quintessence PublishingImaginea cartii, aparitia de pe coperta este Ada Condeescu. Pe ea o stiti din filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier cu care a facut furori la nivel european. Tanara actrita, care a mai jucat si in Loverboy este imaginea clinicii Trident. Cum viata bate filmul, un zambet stralucitor este mai frumos in viata de zi cu zi, dar da bine si pe sticla. Probabil acest lucru a contat putin si in drumul ce a facut ca un film romanesc sa fie premiat international. De asemenea, a primit si premiul Inima orasului Sarajevo, in anul 2011 pentru cea mai buna actrita de la festivalul de film de la Sarajevo(rolul Veli din filmul Loverboy).


Prezenta unui echipament de ultima generatie si folosirea consumabilelor de unica folosinta de inalta calitate, toate la preturi reduse te fac fidel serviciilor. Daca nu aveti timp prea mult sa mergeti la clinica, puteti opta pentru o metoda simpla, pentru acasa: benzi de albire a dintilor. Acestea se aplica usor, iar primele rezultate sunt vizibile dupa 3-5 zile. Faptul ca cei care se vor ocupa de tine sunt pasionati de munca lor trebuie sa te linisteasca. Mersul la un medic stomatolog nu mai trebuie vazut ca pe un chin, ci ca pe un moment de rasfat, in care ai grija de tine. Pentru o dantura mai sanatoasa si stralucitoare! 

Niciun comentariu: