Top 3 postări

miercuri, 24 iunie 2015

De ce vreau tableta

In ultima vreme am inceput sa folosesc foarte putin, destul de rar, computerul. Si asta nu pentru ca nu as folosi internetul, ci pentru ca e mult mai comod altfel. Momentan imi chinui telefonul si nu e prea placut pentru el. Probabil e si el satul si zice "omule, nu mai bine iti iei o tableta?"
Orice e mai accesibil si mai usor de utilizat are avantaj in momentul de fata.

La ce as folosi tableta?
Cum majoritatea articolelor de aici sunt scrise de pe telefon si abia apoi finisate pe computer, cred ca tableta ar suplini cu mai mult succes si ar fi mai utila. De fapt, daca as avea tableta, cred ca as schimba si telefonul. As lua unul simplu si l-as folosi doar pentru a vorbi, pentru a trimite mesaje si pentru orice eventualitate sa pot trimite un email si cam atat! De toate celelalte se ocupa Samsung. Articole pe blog, jocuri si cate un film pe seara. Deja ar trebui sa fac lista de articole pentru luna viitoare, filme de vazut.

Editare pe parcurs..dupa doua zile..

Acum am scos o bere rece din frigider. O sa o impart cu voi, ca imi sunteti dragi. Cald a fost si azi, asa ca meritam un moment rece. Si sa va zic ca acum scriu de la birou, de la calculator. Nu mai bine stateam in pat? Ziceti si voi..cum mi-ar fi stat?
In pat, cu tableta Samsung Galaxy Tab 4 in maini si va scriam gandurile de seara, dupa o zi lunga si obositoare. Asa ca hai!!! Cand ajunge tableta la mine? Peste o spatamana? Foarte bine! Abia o astept si va promit articole noi, pe care sa le cititi cu placere. 

Hai sa fac un mic rezumat si de ce as vrea Samsung Galaxy Tab 4:
-sta ca prinsa de maini(plus ca vei avea conversatii memorabile cu prietenii sau vei scrie articole de nota 1000 pe blog);-poti sa transferi datele de pe tableta, telefon, laptop prin contul Samsung;-te conectezi rapid la wifi si pleci unde vrei;
-daca esti fata sau baiat, trebuie sa te porti ca un adevarat cavaler; talia de viespie(doar 9 milimetri grosime) face tableta o delicata;-totusi, cei aproximativ 11X19(107,9mm latime si 186,9 mm inaltime) cm fac din tableta accesoriul potrivit pentru conversatii, filme, jocuri, aplicatii;

Daca aveam tableta, poate va mai scriam. Asa, pe data viitoare!

Niciun comentariu: