Top 3 postări

duminică, 12 iulie 2015

Grija pentru masina

Cum de aproape 3 luni detin si eu permisul de conducere, a facut sa apara si alte ocupatii. Masina cere sacrificii, trebuie sa ai grija de ea pentru a o mentine valoroasa. Daca lasi masina sa stea si sa ocupe doar un loc de parcare, poti sa-ti iei adio de pe acum la banii pe care i-ai platit cand ai cumparat-o. Daca e vorba de anvelope, am gasit pe acvila-romania cauciucuri de masini foarte ieftine, de la sub 100 de lei cele resapate si de pe la 110 lei cele noi.

Ca sa iti intretii masina, trebuie sa schimbi la timp consumabilele, sa inlocuiesti cat se poate de repede orice piesa ce se strica, sa protejezi caroseria. In acelasi timp, pentru a nu creste nici consumul de carburant, trebuie sa iti schimbi anvelopele cand e momentul ideal. Daca ai varianta de cauciucuri mixte, le poti folosi cam un an, dar daca sunt de sezon este recomandat sa le schimbi de cum incepe primavara/iarna. Sa mergi, de exemplu, cu cauciucuri de iarna pe timp de vara nu face decat sa-ti faci o gaura in buget, din doua motive: creste consumul plus ca se uzeaza anvelopele si nu iti vor mai fi de folos iarna ce vine.

Toate anvelopele de pe site au TVA si taxa eco incluse, iar livrarea se face pentru articolele aflate in stoc in 24, cel mult 48 de ore de la lansarea comenzii.
Este foarte usor sa cauti exact anvelopele de care ai nevoie, avand la dispozitie un configurator ce te ajuta. Daca ai o marca preferata sau care se pliaza bine cu autoturismul pe care-l conduci, poti cauta direct la acel producator. Daca preferi sa alegi din mai multe variante, de la mai multi producatori, totul e sa selectezi indicii ceruti: sezon(vara, iarna, all season), dimensiuni anvelope(latime, inaltime, diametru), fiecare cu variante pentru a coincide cu ceea ce scrie pe certificatul de inmatriculare al autoturismului.


Pentru ca e bine sa le ai pe toate in acelasi loc, pe site gasiti si jante in caz ca vreti la pachet cu anvelopele.
Niciun comentariu: