Top 3 postări

sâmbătă, 11 iulie 2015

O zi, pe repede inainte

Daca e o zi in care ma duc la munca, ziua se poate imparti destul de simplu, pe momente:
-ma trezesc dimineata pe la 7:50, asa ca am timp fix o ora in care sa ma pregatesc; mananc, fac un dus,imbracarea si fuga;
-fiind aproape de munca, ma duc pe jos si vin pe jos, avand nevoie de 10 minute;
-programul la munca e 9-17:30, destul de multa alergatura;
-pe la 18 sunt acasa, m-am schimbat si ma pregatesc sa mananc; de cand cu programul asta, am zile in care la munca nu mananc nimic si masa de seara coincide cu a doua masa din zi;
-pana pe la 23 am mai multe optiuni, fie ies pe undeva cu prietenii, fie stau acasa si mai fac una alta sau pur si simplu pierd vremea pe net.

Pentru toate astea ai nevoie de un ajutor de nadejde, cum e Rexona. Si mai ales pentru ca acum Rexona aduce ca noutate tehnologia Motion Sense. Aceasta tehnologie foloseste microcapsule ce se activeaza la fiecare miscare si astfel esti protejat. Cu cat faci mai multa miscare, cu atat te vei simti mai bine. Microcapsulele cu parfum se sparg cand faci miscare si iti confera o senzatie de prospetime in orice moment al zilei.


Ca sa nu spuneti ca vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba, va arat ca folosesc chiar un deodorant Rexona men cu Motion Sense si stiu ca sunt protejat de transpiratie.Tu cam cata miscare faci in decursul unei zile?

Niciun comentariu: