Top 3 postări

marți, 14 iulie 2015

Se poarta natural

Dupa titlu, poate ati crede ca e vorba un anumit stil de viata, de comportament, etc., dar e vorba despre provenienta. De cate ori ati cumparat anumite lucruri care nu erau facute din materii prime 100 naturale? Ei bine, acest lucru ne afecteaza si poate avea efecte negative pe termen lung.
Eu va prezint azi un produs care poate fi folosit fie ca un medicament, fie ca un produs de ingrijire. Tea tree oil, ulei 100% pur de arbore de ceai poate fi folosit pentru mai multe afectiuni, cum ar fi: Acnee, Matreata, taieturi si zgarieturi, ciuperca piciorului - “piciorul atletului”, abcese si furuncule, paduchii capului, herpes, muscaturi/intepaturi de insecte, infectii respiratorii, ingrijirea danturii etc.Eu unul mi-am facut un obicei sa folosesc acest produs dupa ce fac dus. Am luat o compresa si am picurat cateva picaturi, apoi am aplicat pe fata. Acelasi procedeu l-am repetat in zona pieptului, mai exact pe stern, unde am o problema si mi se usuca pielea. Aici pare chiar sa functioneze, nu se mai irita pielea si nici nu se usuca. Azi am mai incercat ceva si merita sa faceti si voi. Picioarele probabil primesc cea mai mica atentie din partea noastra, desi ele fac foarte mult efort. Daca tin cont si de faptul ca stau incaltat 10-12 ore zilnic, ceea ce am facut azi, trebuie repetat. Talpa, zona dintre degete s-a racorit instant si picioarele s-au relaxat.


Inainte sa folositi, testati pe o zona mica, deoarece uleiul este foarte concentrat si conteaza si cat de sensibila este pielea. Mirosul puternic si intepator, aromat de plante persista foarte mult. Primul lucru pe care il simtiti e cum zona se incalzeste si apoi cum se racoreste.


Uleiul se gaseste la vanzare in pachet de 2 sticlute de 10 ml (20ml).


Ca in orice domeniu, conteaza foarte mult experienta. Thursday Plantation e cel mai important producator de produse din arbore de ceai, fiind fondata in 1976, ceea ce ofera garantie in privinta calitatii superioare.  Mai multe informatii puteti gasi pe pagina de Facebook sau pe site.


Niciun comentariu: