Top 3 postări

vineri, 17 iulie 2015

Videochatul nu-i rusinos

Poate suna a gluma, poate ati vazut si voi pe net poza, dar de aici se pot castiga bani seriosi, nu gluma!
Sa te angajezi la videochat in Bucuresti iti poate oferi destule beneficii, mai ales financiare, dar si de atitudine, mod de relationare, comunicare, etc.

Nu mai caut poza, dar o sa o descriu destul de repede, in cateva cuvinte. E vorba de o poza taiata in doua, in partea de sus fiind cateva tinere absolvente de liceu la festivitatea de absolvire. Imbracate cu roba, ele arunca tocile in aer, fiind insotite de un mesaj de genul :"Uraaa! Am terminat, de luni ne angajam!". Apoi in imaginea a doua de jos, apare o tanara intr-un studio de videochat.

Situatia prezentata mai sus era sub forma de gluma, dar eu nu as vedea-o chiar asa. De ce sa nu lucrezi la un studio de videochat? Munca nu ar trebui sa fie o rusine, ba din contra! Sa stai acasa si sa ceri bani de la parinti mi se pare rusinos. Atata timp cat te descurci singura, esti independenta si nu trebuie sa contezi pe banii altcuiva ca sa iti cumperi ce vrei sau sa pleci intr-o vacanta, cred ca totul e perfect!
Cine zice ca a face videochat e rusinos, cred ca nu stie ce insemna de fapt aceasta activitate. Ai totul pregatit la studio, te duci relaxata la munca si iti faci treaba fara sa-ti dai seama cand trece timpul. Trebuie sa stii cum sa te comporti, sa ai totusi si o atractie si apoi distractie cat cuprinde. Vei semna un contract de munca chiar din prima zi cand ajungi la studio, pentru a indeparta toate dubiile ce ar putea aparea. Toate taxele sunt platite catre stat, luna de luna vei primi o hartie cu venitul care ti se cuvine in functie de procentul studio-angajat. Pentru ca e ceva nou, vei fi sustinuta si vei participa la traininguri de formare pentru a putea sa te alaturi si sa ajungi la nivelul echipei. Studioul a fost recompensat la nivel international in anul 2014, cu titlul Best live cam studio of the year.Castigurile vor fi pe masura interesului pe care il vei manifesta, seriozitatea si invatarea continua putand sa te ajute sa castigi cat castiga altii in ani de zile.

Niciun comentariu: