Top 3 postări

sâmbătă, 3 octombrie 2015

Cat de mult conteaza cum ne imbracam?

Sa fii elegant cred ca e lucru de care toti trebuie sa avem grija in permanenta, iar sa porti macar camasi barbati slim fit nu cred ca e chiar asa de greu. Mie imi place sa ma imbrac asa cum imi place mie, cum ma simt bine. Nu trebuie sa-mi zica nimeni ce tinuta sa adopt, cum ar trebui sa port camasa sau pantalonii.

Imi place sa ma imbrac casual, aleg de multe ori o camasa in defavoarea unui tricou. De cele mai multe ori, asta insemnand 95 spre 100% din cazuri, port blugi. Acestia din urma au devenit pantalonii universali, care se pot asorta cu aproape orice. Interesant traseul lor, daca e sa ne gandim ca la inceput erau hainele de munca ale muncitorilor americani. Si pentru ca am precizat originea lor, va mai spun ca prefer sa port blugi cat mai simpli, sa fie cat se poate de clasici, fara alte modele sau rupturi. Din pacate, nu prea mai gasesti prin magazine blugi simpli, albastri, asa ca pentru varianta asta recomand un drum la croitor. Mai port si blugi putin decolorati, dar care sa nu fie prea stridenti si sa atraga atentia. Consider ca tinuta nu trebuie sa atraga prea mult atentia, iar cand totusi se intampla acest lucru fie esti imbracat de nota 1, fie esti imbracat de nota 10.

Tot e toamna acum, parca la vremea asta se potrivesc carourile. N-as putea sa va dau o explicatie stiintifica, dar asa consider eu. Daca nu va plac carourile, am ales si o camasa in dungi. Pentru zilele astea, mi-as alege una dintre aceste camasi.

Poate ca trebuie sa mai citim si stiri din moda si frumusete, dar nici asa nu cred ca e greu sa asortezi imbracamintea si incaltamintea cu bun simt. Poti sa te documentezi acum de peste tot in caz ca ai nevoie de informatii sau daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi tendinte ale modei.

Niciun comentariu: