Top 3 postări

sâmbătă, 3 octombrie 2015

Ti-ai luat plasa?

Tu cand ai luat plasa ultima data? Ceea ce zic eu e vorba aia..cand cineva ti-a facut o gluma si tu chiar l-ai crezut ca ce zice chiar e adevarat. Dar lasand la o parte sensul figurat, tu cand ti-ai luat ultima data o plasa? Eu am luat o voliera(probabil primul dintre voi si apoi si urmatorul si multi vor intreba ce e, asa ca voi explica!), care e de fapt o plasa.

Cateva chestiuni tehnice si apoi va mai explic si altele. Aceste plase din agricultura sunt confectionate pe baza nevoilor clientului, de aceea si ochii plasei pot avea dimensiuni diferite(de la 6 mm pana la 400 mm), materialul folosit este poliamida sau poliester cu nod. De asemenea, fiecare latura este prevazuta cu sfoara, pentru a fi ancorata, iar in ceea ce priveste soarele, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece plasele au protectie ultraviolete. Volierele le puteti folosi in delimitarea spatiului sau adapostul in care pot sta puii, gainile sau pentru a ingradi in totalitate daca aveti pasari zburatoare. Ca tot am ajuns in zona agriculturii, pentru a preveni plantele de diverse pericole, e necesara acoperirea cu plasa in stilul unui solar. Astfel, plantele sunt protejate de soarele puternic, de ploile violente.

Am gasit si am cumparat de la Romnets, dar acolo gasiti tot felul de plase, oamenii sunt specializati si ofera cele mai bune solutii. In caz ca ai nevoie, gasesti de la simplele sfori si franghii, pana la plase de pescuit, plase pentru terenuri de sport, plase de protectie, plase pescaresti ornamentale, plase cu aplicatie in agricultura.

Un vis de-al meu e sa am candva o baza sportiva, cu terenuri de sport(fotbal, handbal, baschet, etc.) si atunci tot acolo stiu ca voi gasi tot ce e nevoie pentru a oferi siguranta atat celor din interiorul, dar mai ales din exteriorul terenului.

Asadar, cum e cu plasa?


Niciun comentariu: