Top 3 postări

luni, 14 decembrie 2015

Cadouri pentru cei dragi

Decembrie este luna cadourilor, dupa cum ar spune foarte multa lume. De fapt, asa si este, dar e pacat ca doar acum suntem mai sensibili si mai aproape de colegi, de cei dragi, de familie, etc. E la fel ca in viata, nu faci unele lucruri doar cand iti aduci aminte, ci le poti face oricand, ca sa surprinzi. Odata cu aceasta luna, pentru majoritatea persoanelor incep si unele probleme. Hai sa luam cadouri de Craciun, dar ce cadouri, de unde cumparam? Pe Debonaire.ro vei gasi foarte multe sugestii si cu siguranta nu iti va fi nici foarte greu sa alegi un cadou sau mai multe.

Oricat de neinspirat sau de indecis esti, tot se gaseste o solutie pentru a le oferi ceva frumos apropiatilor.
Sa iei un sigur produs, parca e prea putin, dar cand trebuie sa ii pregatesti cuiva un cadou e dificil sa realizezi un intreg din mai multe produse. De aceea, un filtru ne ajuta sa facem si o configuratie a cosului cu cadouri de Craciun. Astfel, in functie de preferinte, avem doar unele produse: putem avea un cos cu dulciuri sau poate unul cu o sampanie si cu un cozonac. Si pentru ca e probabil si cel mai important lucru, am vazut ca toate produsele sunt de calitate superioara.

Un alt lucru inradacinat si oarecum pe bune meritat e cadoul sau prima de Craciun din partea angajatorului. De cele mai multe ori, pentru a recompensa in plus angajatii, dar fara a tine neaparat  cont de anumiti indicatori sau de realizarea vreunui target, li se ofera angajatilor cadouri corporate. Acesta e acel moment cand toti uita de problemele de peste an prin care a trecut firma, colegii au chef si de glume. Fie ca primesc cadourile in cadrul unei petreceri sau la sfarsitul unei ultime sedinte, ca de sfarsit de an, important e ca un gest simbolic poate schimba starea de spirit a unei persoane, a unui grup. Si acest punct ii poate ajuta pe toti sa se descatuseze, sa se relaxeze si sa lucreze fara a fi stresati, fiind un moment psihologic cu incarcatura emotionala. Iar pe langa toate cadourile primite, fiecare sa aiba sarbatori linistite si fericite!

Niciun comentariu: