Top 3 postări

marți, 22 decembrie 2015

Online. Tranzactii online

Nu este niciun dubiu ca internetul este cheia viitorului, iar tot ce se poate cumpara e online. De aceea, tranzactiile online  vor fi ceva banal, zi de zi. La fel si cu informatiile, trebuie sa fii la zi si aici  blogul Sales Point e recomandat.Cine ar fi stiut acum 20, 30 de ani ca internetul zilelor noastre va fi viitorul? Pe atunci nici tehnologia nu era foarte dezvoltata, abia ce se vedeau cateva telefoane publice stradale. Asta cel putin in Romania, pentru ca prin alte tari cel putin se cerceta si se faceau tot felul de experimente, dezvoltari. Cel mai important lucru aparut si a carui evolutie e esentiala este PC-ul (personal computer), pentru ca a tras practic dupa el, un sistem intreg. Internetul a avut o relatie strans legata de dezvoltarea telefoniei, dar si invers. Pe de o parte, telefoanele s-au dezvoltat ca urmare a avansarii internetului, iar pe de alta parte acest lucru nu ar fi fost posibil fara telefonie. Astfel, internetul a ajuns pe mobil si acum avem  conectare 4G pe mobil, dar si viteza mare pe tableta, laptop, PC.

Dar de unde au pornit toate astea? De la nevoile omului. Dupa telefonul public, au fost telefoanele fixe de acasa. Dar cum puteai sa suni pe cineva daca nu aveai acces la niciunul dintre cele doua telefoane? Solutia: telefonul mobil. Aceasta dezvoltare a mers in paralel, fiind practic un triunghi: telefonie-internet-accesorii pentru ele. Asa au aparut tot ce avem in prezent: internet de mare viteza prin fibra optica, internet mobil,  laptopuri, tablete, smartphoneuri si esti conectat oriunde in lume. Si cine stie ce va urma? La fel cum aproape nimeni nu prevedea cu ani in urma aceasta evolutie, nici acum nu cred ca stie cineva ce va fi peste 20 de ani. Totul vine treptat, pas cu pas, etapa cu etapa in dezvoltare, maine imbunatatesti ce ai facut azi.

Indiferent de intensitatea de dezvoltare, tranzactiile online sunt din ce in ce mai prezente si toate brandurile mari au deja si magazine online, se si promoveaza puternic online. Sales Point vine cu solutiile necesare tranzactionarilor online, cu o platforma moderna, servicii si instrumente. Ce aduc nou? Inovatie, profesionalism, valorificarea potentialului, iar obiectivul este de a introduce serviciile brokerului international, Trade 1000 si facilitarea traderilor la tehnologii inalte, de calitate. Sau cum s-ar zice, minti sclipitoare, tehnologii avansate, succesul este garantat!Niciun comentariu: