Top 3 postări

marți, 22 decembrie 2015

Provocari

Ca o curiozitate sau nu, sunt cateva zile de cand se lasa o ceata destul de densa, groasa, prin care cu greu vezi la cativa metri. Si ce e placut, totusi, la aceasta ceata? Poate ca nu e prea confortabil sa mergi cand e ceata, dar trebuie sa privim si beneficiile sau partile bune. Aerul este mult mai curat si e mult mai placut sa respiri un aer curat, chiar daca umiditatea este crescuta. Al doilea lucru se leaga de misterul cetii si de lucrurile noi pe care le descoperi pe neasteptate. Daca mergem mai departe, cu siguranta vom mai gasi ceva interesant si tot asa.

Intr-un plan paralel, am putea spune ca e descrierea vietii noastre, deoarece nu stii ce te asteapta a doua zi. Poate doar ne dorim sa gasim anumite lucruri, dar e ca o ceata si neprevazutul e la tot pasul. Un pas si inca un pas si apoi zeci de pasi insirati cu atentie, ne conduc prin viata. Mie imi place miscarea, plimbarile sunt intotdeauna relaxante si cel putin mie nu prea imi pasa cum e vremea ca sa ies la o plimbare. Poate sa fie soare, ceata, ploaie, ninsoare, orice, dar trebuie sa le infrunti sau sa le atingi, sa le simti, sa fiti prieteni sau dusmani.

Lucruri simple si frumoase gasesti pe Do The Right Mix Romania si sigur nu vei regreta daca le dai si un like. Un filmulet de pe pagina chiar mi-a demonstrat ca oamenii sunt fantastici si fac lucruri remarcabile, marete. Pentru ca am adus in discutie si viata ca ansamblu, stiti vorba aia cu "suntem actori prin viata". E adevarat ca trecem prin diverse stari, emotii, bucurii, tristeti, dezamagiri, dar trebuie sa trecem prin orice situatie si sa o luam de la capat cu energie si incredere. De actorie se ocupa cei de la TeenMedia Academy, acolo unde si tu poti invata tainele acestei discipline, meserii, vocatii sau cum vrei sa-i zici. A fi actor mi se pare un cumul de calitati pe care trebuie sa le ai sau sa le dobandesti. Poti sa te nasti cu anumite calitati, de aceea poate iti e usor sa interpretezi unele roluri, sa intri in pielea personajului. Nimeni nu cred ca e actorul perfect, dar fiecare are rolul sau in viata!

Niciun comentariu: