Top 3 postări

miercuri, 20 ianuarie 2016

Ce m-am relaxat la munca!

Chiar acum stateam si ma gandeam... ce as putea sa fac sa-mi relaxez spatele? Azi am fost liber si am stat mai mult decat de obicei la calculator si asta e foarte solicitant. O prima solutie ar fi un scaun de birou ergonomic cu functie de masaj.

Mie mi-ar fi foarte greu sa lucrez intr-un birou, timp de cate 8 ore pe zi, stand pe un scaun, in fata unui calculator. Foarte greu cred ca le este si celor ce o fac, timpul neavand in acest caz acel efect de a te obisnui. Din contra, statul foarte multe ore pe un scaun provoaca dureri de spate si diverse probleme medicale la nivelul sau. In cazul in care si acasa e cam acelasi program, eu zic ca e bine sa iti iei un scaun cu functie de masaj, gasesti mai multe scaune de relaxare la importatorscaune. Pe langa asta, un lucru foarte simplu pe care trebuie sa-l faci la anumite intervale (aici depinde cat de mult timp liber ai la serviciu) este sa te ridici de pe scaun si sa faci putina miscare, timp de 5 minute. In general corpul tau va fi mai relaxat, iar spatele tau nu va face nimic altceva decat sa-ti multumeasca!Cand stii ca cei de la care ai cumparat au livrat peste 200 de mii de scaune din 2006 pana acum la aproximativ 30 de mii de clienti si tu ai garantia calitatii si increderea ca ai ales partenerul perfect pentru scaune simple, de birou, cu functie de masaj sau de relaxare.

Ce iti doresti mai mult atunci cand esti la munca decat sa ai un cadru relaxant, propice activitatilor tale si sa impaci utilul cu placutul? Un scaun cu masaj te relaxeaza in timp ce tu iti faci treaba de zi cu zi, activitatile de birou, telefoane, conferinte, etc. La fel si acasa, mai ales in perioada asta friguroasa iti poti crea un colt al relaxarii. Se stie ca iarna si articulatiile noastre au de suferit, iar o sursa de caldura si un moment de relaxare, intr-un scaun de masaj iti pot intregi o dupa amiaza si o seara ideala, dupa o zi grea de munca.


Niciun comentariu: