Top 3 postări

miercuri, 27 ianuarie 2016

O seara de neuitat

O seara in oras, prietene si prieteni deopotriva, atmosfera aduce aminte de anii din urma, cand serile se terminau dimineata in zori. Si atunci, cand soarele rasarea, parca odata cu el si muzica incepea sa rasune de undeva, ca de nicaieri si era inceputul unei noi zile. In loc de pijamale erau de fapt rochii de seara din dantela foarte atragatoare. Asta este inceputul unei noi zile, ba poate chiar a unei noi saptamani. E ceva aparte, neobisnuit si de care va veti aminti intotdeauna.

De unde a pornit totul? O dupa amiaza tarzie petrecuta la munca, chef de munca prea putin sau poate ca nici nu era mare lucru de facut. Stiind ca urmeaza ziua celei mai bune prietene ale tale, ai zis sa mai faci o incercare si poate iti vei gasi tinuta pentru petrecere. Ai cautat rochii cu paiete pentru iesit in club si chiar ai gasit ce ti-ai dorit si ai aratat minunat imbracata cu acea rochie. Asocierile sunt importante si cu siguranta conta si muzica pe care ai ascultat-o in acel moment. Deja te vedeai imbracata cu acea rochie, dansand in club. Cand te gandesti acum, nu-i asa ca a fost foarte usor sa gasesti o rochie speciala, pentru un eveniment deosebit? Ai avut de unde alege, din multe rochii de seara, rochii din dantela sau rochii cu paiete. Totul e sa stii ce ai nevoie cu exactitate si mai apoi sa gasesti si locul unde gasesti acel lucru. Dar mai presus de toate, trebuie sa gasesti locul potrivit de unde sa-ti iei acea rochie la care visezi.
De ce nu ai fost prea entuziasmata atunci cand ai trimis comanda? Stiai ca e posibil sa nu primesti exact ce ai comandat, pentru ca de multe ori ai luat plasa si primeai ceva ce nici pe departe nu semana cu produsul de pe site. Dar acum nu este cazul, deoarece produsele livrate sunt identice cu cele din poze, iar o rochie mulata va fi la fel si pe tine, nu va fi o rochie larga. De asemenea, conditiile de livrare sunt excelente, rochia fiind impachetata foarte bine, iar coletul a ajuns la destinatie intact, in conditii de siguranta.

Niciun comentariu: