Top 3 postări

sâmbătă, 6 februarie 2016

Cum sa alegi un cadou pentru ea

Perioada februarie-martie e cea mai grea pentru barbati, deoarece trebuie sa fie atenti si sa cumpere cadouri prietenelor, sotiilor. Nu poti fi niciodata sigur ca ai facut alegerea corecta, dar cu putin efort vei alege cadourile perfecte.
Stai si te uiti pe furis, sa nu cumva sa fii descoperit. Vrei sa faci un cadou si tii ca acest moment sa fie o surpriza pentru persoana iubita. Cel mai simplu e sa intri pe internet si sa te uiti dupa un cadou, vreo lenjerie intima , mai ales ca se potriveste si cu perioada. Vine Valentine's Day si poti sa ii cumperi o lenjerie sexy sau ceva special, lenjerie Valentine's Day.

De altfel, acesta este si un lucru imbucurator, pentru ca stai acasa si in acelasi timp poti sa faci orice lucru doresti. Poti sa asculti muzica, sa te uiti si la un meci de fotbal sau sa arunci cate un ochi pe facebook sa vezi ce au mai facut prietenii tai. De fapt, acolo poti sa ceri si sfatul unor amici, sa vezi daca ei ar lua asa ceva consoartelor. Nu e un moment usor deloc, pentru ca stiti cum sunt femeile..dar o astfel de lenjerie e un cadou potrivit.

Si deodata se aude usa!

-Ce faci, iubitule?
-Ai si venit, draga? Uite ma uitam la fotbal..stii ca e etapa in Anglia, Spania.Cum a fost la munca?
-A fost destul de lejer, am mai vorbit cu fetele si imi ziceau ce ar vrea sa faca pe 14.
-Aaa..aproape ca am si uitat ce urmeaza..(tu, incercand sa faci pe uitucul, pentru ca surpriza sa fie si mai mare).

A fost pe aproape sa iti strice planul, dar ai avut noroc de tehnologie. E foarte simplu si placut sa dai comanda online. Doi pasi si trei miscari, cum ar veni si comanda e deja pe drum. Ce a fost asa de greu? Asa sa tot cumperi si sa ii faci surprize persoanei iubite, in timp ce vezi si un meci, stai la discutii cu vreun prieten sau cauti un loc unde sa mergeti pe 14 februarie.

Cam asta am comandat. Cum vi se pare, voi ce ati fi luat?


Niciun comentariu: