Top 3 postări

duminică, 28 februarie 2016

Ieri a fost ziua Iasului. Meniu: rugby, fotbal

Am asteptat cu nerabdare sa vina si ziua de ieri. Dupa destul timp, avea sa vina din nou vremea rugbyului de calitate pe stadionul "Emil Alexandrescu" din Iasi. A fost de fapt un nivel foarte ridicat, fiind vorba de disputa din Cupa europeana a natiunilor dintre Romania si Rusia. Romania, cu o prestatie foarte buna la Cupa mondiala de anul trecut si cu doua victorii in acest an, nu a avut prea mari emotii si a castigat si aceasta disputa cu 30-0.


Am avut onoarea sa dau si peste marele Chinezu, care a venit special pentru meciul stejarilor. Nu am ratat momentul si am facut si o poza, daca tot era pauza dintre reprize.


Atmosfera a fost una placuta pe stadion, vreo 7-8 mii de spectatori urcand in dealul Copoului, iar unele momente au fost superbe si trebuie sa ma credeti pe cuvant: valuri mexicane si scandarea hit " Romania, Romania, ole, ole, ole!"


Seara am stat in fata televizorului si am urmarit meciul de fotbal FCSB- CSMS Iasi. O echipa a Iasului care a luptat pana in ultima clipa pentru o victorie ce ii asigura prezenta in play-off si implicit in Cupele europene. Jocul bun si determinarea, dar mai ales unitatea grupului au facut ca diferenta de valoare sa nu se vada, dar din pacate nu a fost de ajuns si la final a fost 1-1.

In ambele directii par a fi semne bune pentru echipele iesene. Echipa de fotbal poate pregati un sezon viitor unde sa atace cu adevarat o prezenta in primele 6 echipe, iar la rugby echipa va juca in Superliga si de ce nu sa fie un furnizor de jucatori pentru echipa nationala.

Si ca sa nu uit, pe 12 martie, nationala de rugby joaca un nou meci la Iasi, cu Germania. Fie pe stadion, fie din fata televizorului, stejarii au nevoie de noi.

Niciun comentariu: