Top 3 postări

joi, 4 februarie 2016

Locul perfect pentru antrenament

Intotdeauna am fost adeptul sportului, al miscarii si am gasit cate ceva de facut oricand am avut timp liber. Fiind mai rece vremea, pentru a evita unele neplaceri cauzate de diferenta de temperatura, prefer sala D&C. Pe langa faptul ca e foarte aproape de mine(locatia centrului D&C este vizavi de Siraj, in spatele fabricii Coseli), imi place atmosfera de acolo. Fata de alte locuri unde vin foarte multe persoane care au ani in spate de culturism, aici vin in special persoane obisnuite. Vin sa se destinda dupa o zi de munca sau pentru a fi in forma mereu.

Cateodata se nimereste sa fie si cativa baieti la fotbal si ii urmaresc de la geam in pauza dintre seriile de exercitii. Baza sportiva e unica pentru Iasi, fiind un adevarat loc dedicat sportului. Terenul sintetic de fotbal, sala de forta, sauna, toate sunt facute pentru tine. Pot spune ca imi place si programul, se deschide in timpul saptamanii la 11 si e deschis pana la 9 seara. In functie de programul de la munca, aleg sa merg undeva pe la 12 daca sunt dupa amiaza sau undeva pe la 7-8 seara, daca in acea zi am fost dimineata la munca. Oricat de dornic as fi sa merg dimineata la sala, e de preferat eventual o jumatate de ora-o ora de alergare. In acest fel mi-am stabilit baza de antrenament aproape de casa, sala si terenul de fotbal la D&C, iar pentru alergare ma folosesc de panta de la Cetatuia.

Pentru un corp frumos vara, trebuie sa lucrezi tot timpul anului!

2 comentarii:

Detop spunea...

Daca este aproape de casa, este perfect! Daca este dotat corespunzator dorintelor, este si mai bine! Eu am ceva mai mult de mers pana la sala pe care o frecventez, dar nu scap nicio ocazie sa fac putina miscare.

Chisanovici Andrei spunea...

Cel mai simplu afli daca e alegerea buna, daca te simti bine cand intri in sala si lucrezi intr-un mod benefic, iar rezultatele nu intarzie sa apara.