Top 3 postări

miercuri, 23 martie 2016

Cartuse imprimanta Lexmark

Eu unul am renuntat la a mai folosi imprimanta de acasa. Am imprimanta Lexmark, un model de acum vreo 10 ani, ba poate chiar mai mult sa fie. Daca vrei cartuse imprimanta Lexmark pret mic, solutia iti este la indemana si pe langa astea sunt si accesibile. Gasesti cartuse imprimanta Lexmark ieftine si nu vei mai sta pe ganduri pentru a avea cartuse de imprimanta Lexmark compatibile

Eram cam prin clasa a cincea sau a sasea cand parintii au considerat ca avem nevoie de o imprimanta. Poate mai mult a fost influenta mea si a fratelui meu, care tot bateam moneda ca avem proiecte, trebuie facute pe calculator si apoi trebuie scoase la imprimanta. Toate astea au trecut repede, tin minte ca am folosit imprimanta cel mult un an, apoi s-a pus praful pe ea. Am folosit-o exact pana am reincarcat cartusele si apoi alea s-au uscat. Si acum am imprimanta pe birou, e conectata la calculator, dar nu o folosesc pentru ca nu e rentabil pentru mine. Daca as avea de listat ceva in mod constant, cel mai sigur si simplu ar fi sa fac toate astea acasa. Acum aleg sa merg la centrele xerox de prin oras cand am de printat doua-trei foi. Dar cum ziceam si mai devreme, daca as face ceva unde sa fiu nevoit sa printez cu regularitate, as alege fara sa stau pe ganduri: imi caut si cumpar cartuse compatibile imprimanta Lexmark pe care o am si cu asta basta! 
Sincer sa fiu, m-ar fi ajutat foarte tare acum vreo doua luni cand am avut de semnat un act aditional pentru un contract si am avut putina miscare in schimb. Mergi si listeaza actele, semneaza si trimite, pe cand daca as fi listat acasa, nu ar fi durat nici 5 minute si erau si trimise. 

Pe mine ma fascineaza locurile unde intri si parca nu vrei sa mai iesi, fie ca e online sau offline. Gasesti mereu cate ceva care iti fura ochii si stai pana vezi ce si cum, ce face sau care sunt caracteristicile. Asa e si cu Cartuse Shop, parca e raiul pe pamant cand vezi atatea imprimante, cartuse, tonere, tot ce tine de imprimat, plus senzatiile care ti le dau culorile, imaginile. 

Niciun comentariu: