Top 3 postări

miercuri, 30 martie 2016

Despre piete financiare cu Adrian Mazilu

Idei de la Adrian Mazilu

Ca activitate, in prezent Adrian Mazilu se ocupa cu propriul proiect Sales Point, asociat al borekerului international Trade1000. Totusi, pana la drumul si pozitia actuala, Adrian Mazilu a avut de invatat si de experimentat tot felul de lucruri. Inca din timpul facultatii a ales calea aprofundarii in ceea ce se intampla in viata de zi cu zi.

De altfel, eu consider ca asta e si drumul firesc. De ce spun asta? Pentru ca si eu, la randul meu am ales sa ma angajez inca de la sfarsitul primului an de facultate. Poate nu mi-a fost prea usor sa le imbin, sa plec de la facultate direct la munca sau in ziua libera de la facultate sa ma duc la munca, dar am invatat pe propria piele ce era doar teoria de la facultate. Si garantez ca acest lucru valoreaza de 100 de ori si e mai important sa si aplici ce spune teoria. Si la noi mai este o problema, pe care unii o accepta si inteleg ce e mai important de fapt, dar sunt si unii mai conservatori. Pe cine ai alege sa angajezi maine dimineata: pe cineva care a facut si facultate, dar a si lucrat si era un student de 7-8 sau pe unul de a rupt paginile de cat a invatat si a teminat facultatea cu 10 pe linie, dar are 0 trecut in dreptul experientei?Sa revenim la Adrian Mazilu si la evolutia profesionala. Dupa ce s-a angajat, totul a decurs firesc si a dobandit si experienta, dar a ajuns sa i se acorde incredere si in acelasi timp a ajuns sa conduca o echipa de vanzari dupa doar 3 luni de zile. Nu e de neglijat acest lucru, dar trebuie sa fie si cineva mai sus care sa aiba ochi si sa vada potentialul. De multe ori oamenii buni pleaca inainte de a se apuca serios de treaba, pentru ca fie nu sunt pe placul sefilor, fie nu le sunt intelese ideile.

Ce noutati apar? Care sunt solutiile ne spune Adrian Mazilu

Proiectul Sales Point a pornit ca o aventura, dar in prezent este un real succes, mai ales datorita faptului ca scopul sau il face de asa natura. Modernizarea in primul rand a dus la facilitarea tranzactiilor, timpul pretrecut pentru finalizarea tranzactiilor fiind mai mic si cu ajutorul unui borker ce vine in suport. Aici a intervenit cu succes si colaborarea internationala cu Trade1000. In viitor, compania va ajunge la un nivel si mai ridicat, dar momentan se lucreaza si nu este benefic sa fie deconspirat planul de actiune.

Niciun comentariu: