Top 3 postări

miercuri, 30 martie 2016

O afacere pentru fete

In utlima vreme am observat ca a iesit la suprafata o noua idee de afacere, un job sau poate un hobby. Sa fie vreo jumatate de an sau poate un an de cand am vazut ca s-a dezvoltat o subramura a saloanelor sau mai bine zis a manichiurii/pedichiurii. E vorba despre manichiura cu unghii false, cu gel. Poti cumpara kit-uri unghii gel de pe Amalia.ro .
De curiozitate, am intrat pe internet de urgenta si da-i cautare in stanga si dreapta si vezi despre ce-i vorba.

Parca s-a dezvoltat o noua industrie odata cu acest nou val si pe buna dreptate. Au aparut noi cursuri de calificare, apar noi locuri de munca, saloanele merg din ce in ce mai bine. Cred ca e o urmare si a bunastarii actuale, acest gen de afacere nu cred ca si-ar fi facut loc in peisajul anilor 2008-2010. Daca ai facut un astfel de curs sau daca vrei sa-l faci, poti lucra si pe cont propriu daca ai un kit pentru unghii cu gel. Un kit unghii false cu gel nu e foarte scump, mai e si un eventual curs unde sa inveti cum sa lucrezi, dar cred ca e un hobby ce se poate transforma intr-un job.

Dupa ce ai invatat tot ce e de facut, iti cumperi un kit de unghii cu gel si dai drumul la treaba, conteaza si sa iti atragi clientele. Cea mai buna reclama ti-o vor face clientele multumite, care vin luna de luna la tine, dar e important ca tu sa lucrezi bine si tu sa fii cea mai buna reclama. Sa fii fata, sa ai grija de tine si sa investesti cativa bani nu cred ca e o idee rea in ziua de azi. Poti incepe astfel propria afacere cu un kit de unghii cu gel de pe Amalia.ro. M-am uitat pe site si ca un nespecialist as zice ca acolo gasesti tot ce trebuie pentru o astfel de activitate. Tot,tot gasesti, ba chiar iti poti deschide propriul salon la standarde inalte.Cateva sfaturi pentru manichiura unghii scurte sau diverse modele gasesti pe internet, multe fete fac si tutoriale video sau isi pun pe paginile de pe facebook rezultatele muncii in imagini.

Niciun comentariu: