Top 3 postări

vineri, 25 martie 2016

Romanii, botanisti de meserie

Si nu in sensul ca le-ar fi placut plantele si s-ar ocupa cu cresterea lor, ingrijirea lor. Romanii sunt cei care pun botul la orice prostie pe care o vad. Si unde e locul unde prostia se propaga la cote alarmante? Pe facebook!Cazul cel mai recent e o presupusa pagina noua a Andrei, iar cine dadea like&share ar fi putut castiga un telefon Samsung nu stiu de care. Totul era o pagina falsa, nicidecum o a doua pagina. Acum nu stiu cine si de ce si-ar face inca o pagina?
Asta oricum nu e primul caz care a devenit viral, in urma cu putin timp facand furori asa zisele campanii Kent, respectiv Marlboro, unde se ofereau gratis zeci de mii de cartuse de tigari. A primit cineva ceva si noi nu stim?

Nu e la mintea cocosului ca ceva e putred la mijloc si nu e nimic adevarat? Problema e ca nu stim sa ne documentam si sa verificam veridicitatea sursei. Nu zice nimeni ca nu sunt organizate diverse concursuri pe  facebook, ba chiar sunt foarte multe, dar  trebuie sa stim sa facem diferenta intre ceva care e pe bune si altceva fals. Toate brandurile importante au inteles ca facebook-ul e cea mai populara platforma prin intermediul careia se pot organiza concursuri, dar ei o fac intr-o maniera profesionista, apeland la agentii de publicitate de cele mai multe ori. Nu ii e nimanui foarte greu sa promita ca ofera nu stiu ce premiu, dar in realitate nu da nimic, ci doar strange likeuri, face o baza de date.

Pana am terminat de scris, m-am razgandit si nu mai dau niciun premiu! :))


Niciun comentariu: