Top 3 postări

miercuri, 23 martie 2016

Totul pentru casa ta!

Decorarea unei case nu e asa de usoara cum ar parea, mai cu seama ca de obicei cineva vrea ceva, altcineva vrea ceva diferit. Dar aceste pareri sunt importante, cu atat mai mult cu cat si oferta este foarte variata, iar cand fiecare vine cu argumente, cu siguranta ca si alegerea va fi una pe masura. In dormitor, cu lenjerii de pat de lux iti termini treaba destul de repede si mai raman doar mici detalii. Apoi, fiecare camera are specificul ei si amenajarea tine cont de mai multi factori.Am niste prieteni care vor sa se mute in casa noua si cauta in acelasi timp si tot felul de lucruri de care ai nevoie, decoratiuni, mobila, lenjerii de pat, etc. Fiind plecati si in concediu la hotel Cumpatu, in Sinaia de anul nou, ei au vazut in camera de acolo unele lucruri care au decis ca ar arata bine si in casa lor. Printre altele, au decis ca vor sa faca o anumita tematica pentru fiecare camera. Dormitorul va fi centrul familiei, camera de zi- un spatiu deschis pentru familie si prieteni, bucataria-centrul creativitatii, iar baia va fi un loc de relaxare si au ales deja o cada cu hidromasaj.

Pe siteul homeX gasesti tot ce vrei pentru casa ta, impartite frumos pe categorii. Mi se pare si cel mai simplu pentru un client sa caute exact ceea ce are nevoie. Catalogul de produse este impartit in 8 mari grupe, dupa cum urmeaza: dormitor, bucatarie, baie, living&hol, gradina&terasa, calatorii&camping, sport&fitness, iluminat. Daca ar mai fi si amestecate, probabil ca unul nehotarat sau care nu stie exact ce trebuie sa caute ar parasi siteul in secunda doi, dar asa e foarte usor.

Vrei sa cumperi cele necesare pentru bucataria ta? Ai tot ce ii trebuie unei bucatarii moderne: ustensile, cani, boluri, vase, cutite, tacamuri, farfurii, oale si cratite, tigai, prosoape de bucatarie, fete de masa, manusi de bucatarie. Ca de exemplu, mie mi-a facut cu ochiul un mixer dressing salate, cu ajutorul caruia poti pregati orice dressing delicios pentru salata ta preferata. Gradatia te ajuta sa respecti proportiile si sa iasa un sos numai bun.


Niciun comentariu: