Top 3 postări

sâmbătă, 26 martie 2016

Totul pentru un somn perfect

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ajung obosit seara acasa nu mai am nevoie de nimic altceva decat de o perna si o saltea, moi. Gasesti cele  mai ieftine saltele la Acaju, dar ai si multe optiuni. Pe langa faptul ca ai saltele de pat ieftine, poti verifica coletul cand ajunge la tine, dar si mai important: ai 60 de zile la dispozitie sa testezi salteaua, te acomodezi sau o returnezi. Ai la dispozitie 60 de zile drept de retur, dar cred ca mai mult de o saptamana nu ar trebui sa dureze acomodarea. In caz ca nu dormi bine pe acea saltea dupa o saptamana, nu cred ca vei dormi vreodata.Ca tot am pomenit de acomodare, cred ca e o problema pentru fiecare dintre noi o deplasare, un concediu sau un pat nou, in general. Daca intr-o vacanta nu te vei simti foarte bine si te vei trezi obosit, amortit, acomodarea dureaza cel putin 2 zile

Ca sa ai un somn odihnitor, trebuie sa faci si putina ordine in obiceiurile tale si trebuie sa respecti anumiti factori care iti pot imbunatati somnul. Mai multe studii au stabilit un interval ideal pentru odihna din timpul noptii care ar fi 22-6. Alte studii spun ca n-ar fi nevoie nici de 8 ore de somn, ci undeva pe la 6 ore. In schimb, poti avea grija ca in camera unde dormi sa nu ai obiecte sau lucruri care sa faca zgomot. Optional, in camera sa nu fie nici electronice, asa ca adio tv sau calculator. Cand e vorba de odihna nu mai tinem cont de branduri, ci de perceptia noastra, asa ca nu mai conteaza ca dormi pe saltele ieftine sau scumpe atata timp cat dimineata esti plin de energie.

Ca sa mearga ca uns somnul de seara, ar trebui sa eviti sa mai atipesti ziua. Desi de multe ori patesc sa fiu obosit in timpul zilei, trag de mine sa ajung pana pe la 10-11 seara si abia atunci sa trec la culcare. Sper sa iti fie de folos aceste sfaturi pentru un somn odihnitor si nu uita: la Acaju gasesti cele mai ieftine saltele.

Niciun comentariu: