Top 3 postări

vineri, 25 martie 2016

Zapada, ceai, Sinaia

Probabil va intrebati care e legatura dintre cuvintele din titlu sau daca au vreo legatura. Iarna asta parca n-a fost iarna, ci mai degraba o toamna cu putine zile de iarna in adevaratul sens al cuvantului, intruse pe ici colo. Ultimele zile parca au adus totusi iarna pe la noi, nu doar cu frig, ci si cu ninsori. Potrivit vremii era o bautura calda, care sa ne energizeze si sa ne incalzeasca. Gasim ceai alb pe ArtaCeaiului.ro, intram in casa unde e mai cald si facem dintr-o zi friguroasa doar o amintire.
De ce am ales ceaiul alb si ce este?

Acum ca nu ai in casa ceai alb nu o fi capatul lumii, dar e bine sa ai pe viitor si iti explic de ce. Ceaiul alb este unul special si poate veni in combinatie cu ceai verde sau cu ceai de fructe. Ceaiul alb se obtine din muguri albi si frunze tinere, selectionate.Dupa uscare, frunzele care sunt aurii devin albe, de aici si denumirea de ceai alb. Sa iti zic si un mic secret, ca tot sta la panda sa vina primavara: ceaiul alb te ajuta sa slabesti si iti detoxifici organismul. O alimentatie sanatoasa impreuna cu un consum regulat de ceai alb te poate ajuta sa fii mai sanatos si mai voios odata cu venirea caldurii.

Si acum ajungem si la al treilea cuvant din titlu, Sinaia. Daca tot iarna a fost cum a fost, macar putem sa avem cateva zile de iarna adevarata in zona de munte, acolo unde zapada inca mai este prezenta si pe partii. In unele zone se mai poate si schia, dar e suficient sa ai de jur imprejur zapada ca sa simti ca a mai trecut o iarna. In aceasta perioada gasesti si cazare la cel mai bun hotel din Sinaia, nefiind in mijlocul sezonului. Daca nu iti place nici agitatia si aglomeratia, alegerea e potrivita pentru ca nu sunt foarte multi turisti care aleg sa mearga in perioada asta la munte. Ba din contra, unii sunt nerabdatori sa vina 1 mai si sa dea o fuga la mare, pentru prima baie in mare pe anul asta. Ce e drept, nici nu mai este mult pana atunci.

Niciun comentariu: