Top 3 postări

miercuri, 27 aprilie 2016

Atentie, vin blogo-chefii!

Sambata trecuta am participat, asa cum a anuntat si Victor, la Campionatul International de Gatit in Aer Liber, Cupa Moldovei, iar noi am participat la cupa noastra, Cupa Bloggerilor in gastronomie.
De cum am aflat, am dat join evenimentului Kooperativa Iasi si am asteptat sa vina ziua cea mare. Pana atunci am facut si echipa, avandu-i alaturi pe fratele meu Victor si pe Elis.Am ajuns pe la 11 dimineata in Piata Unirii, ne-am ocupat locurile si am inceput competitia imediat dupa ce am facut o poza de inceput si am primit cutiile magice. Am avut la dispozitie ceapa, morcovi, ardei, rosii, fasole verde pastai, pulpe de pui dezosate, vegeta, piper, patrunjel si o sticla de ulei, plus un ceaun. In ajutorul nostru au sarit si cei de la Frarom Shop, care ne-au ajutat cu ustensile pentru gatit si treaba a mers ca unsa.
Cupa bloggerilor a avut doar 3 echipe participante, daca ar fi fost mai multe cred ca si competitia ar fi fost la un nivel mai ridicat. Adversarii nostri au fost echipele formate din Elena si Titi, respectiv Bogdan, Ciprian si Mariana. Echipa castigatoare a fost cea formata din Elena si Titi, restul primind diplome de participare.

Cine nu a fost in Piata Unirii, probabil regreta deja, mai ales ca invitatul special, presedintele juriului a fost Robert Rainford, celebrul bucatar canadian , care face fel de fel de gratare si are emisiune la Food Chanel TV. Atmosfera din piata a fost una foarte relaxanta, toti cei prezenti gatind din pasiune, desi era vorba de un concurs. Mie mi-a placut sa gatesc in aer liber, in Piata Unirii, printre oamenii prezenti, care treceau si se mai uitau studiosi la ce faceam noi.Am ramas cu o experienta foarte interesanta, pe care o voi mai repeta cu siguranta, mai ales ca imi place sa gatesc, dar nu cred ca o voi face vreodata la un nivel profesionist. Astfel de evenimente sunt locul unde sa treci de la bucataria de acasa la un nivel mai ridicat, mai ales ca am fost jurizati de chefi internationali, care ne-au spus unde am gresit si ce trebuie sa corectam. Pana la alte concursuri, spor la gatit si invatat lucruri noi!Niciun comentariu: