Top 3 postări

vineri, 13 mai 2016

Ce zici de un suc natural?

Fiind absolvent al specializarii Economia comertului, turismului si serviciilor, m-am lovit foarte des si am inteles pe deplin termenul HoRecCa. Totul e de fapt o intreaga industrie, formata din hoteluri, restaurante si cafenele. Ca la carte, totul trebuie sa fie pus la punct, cu toate noutatile insusite pentru o dezvoltare continua, dar mai ales pentru a oferi servicii de inalt nivel. Totul tine in special de client si de gradul sau de multumire, ori acest lucru nu poate fi facut fara investitii majore in infrastructura, aparatura, amenajari si design, dar si in instruirea si dezvoltarea personalului. Totul trebuie pus in balanta si sa existe un echilibru armonios pentru rezultate bune pe termen lung.

Pentru ca tot veni vorba de lucruri facute pe termen lung in Amenajari HoReCa, cred ca cel mai important e sa ai aparatura, echipamente si accesorii profesionale de cea mai buna calitate si sa ai parteneri pe masura. E foarte important sa nu faci rabat de la calitate niciodata, pentru ca vei plati mai scump, deoarece clientii te vor ocoli daca vad ca vrei sa ii pacalesti. Asta e unul dintre lucrurile cele mai importante invatate de la un profesor, care ne spunea ca trebuie sa cresti continuu in oferirea serviciilor de calitate, chiar si cel mai mic pas inapoi e sesizabil si clientii se vor reorienta.

Probabil multi va intrebati care e diferenta dintre produsele pe care le folosim acasa si Produse Profesionale HoReCa, asa ca trebuie sa stiti ca primul lucru e gradul de utilizare intr-un anumit interval de timp. De exemplu, poate avem si noi acasa un aparat de cafea si facem dimineata cateva cafele. In schimb, un aparat profesional trebuie sa fie "capabil" sa ofere sute sau poate mii de cafele.

Eu unul mi-as dori un storcator electric profesional de citrice din mai multe motive:
-as dori sa-l folosesc mai mult decat un storcator clasic, de asta mi-as cumpara unul profesional;
-as inlocui orice fel de suc din comert cu un suc proaspat, din fructe proaspete;
-nicio masa fara suc, mai ales ca citricele au un continut ridicat de vitamine;
-suc proaspat, o carte sau un film=relaxare.Fiind un storcator profesional, e ideal pentru o intalnire numeroasa cand iti vin acasa foarte multi prieteni. Il pornesti si poti face cate sucuri vrei, nu trebuie sa iti faci grija ca s-ar putea supraincalzi, deoarece are protectie impotriva supraincalzirii. Desi are o viteza foarte mare(1500 rpm), poti sta linistit, niciun perete nu va fi stropit pentru ca storcatorul include si o acoperitoare impotriva stropirii.

Foarte important si de tinut minte! AmenajariHoReCa.ro importa toate accesoriile si produsele profesionale din Olanda si ofera piese de schimb si service in tara, dar va ofera si consultanta si proiectarea in cazul unei afaceri noi.


Niciun comentariu: