Top 3 postări

sâmbătă, 23 iulie 2016

Halatul, cat e halatul?

Cum era vorba aia? Cine-i harnic si munceste, are tot ce vrea? Sau aproape. De fapt, ca sa fim sinceri, are tot ce vrea pentru ca are bani si isi cumpara ce doreste. Asa se face ca poti sa ai uniforme medicale la preturi accesibile, doar nu te apuci de croit. Le gasesti, le cumperi si toata lumea e multumita.

Tot am deschis subiectul asta, trebuie sa-l si continuam, doar nu stam degeaba. Cand zici uniforma medicala te gandesti la un doctor, la o asistenta, la spital, la injectii, la pastile. Deja se formeaza un lung lant de lucruri care se intrepatrund si merg strans legate. Probabil marele vis pentru noi, cand eram mici  era sa ne facem ceva cand vom fi mari. Mai mult sau mai putin unii au reusit, altii s-au razgandit, altii s-au reorientat sau pur si simplu nici nu mai stiau care era maretul obiectiv.

Cum ar veni, unii chiar au ajuns ce au vrut, asa ca trebuie sa le analizam tinuta. Ne referim doar la tinuta de serviciu, ca altele sunt prea interpretabile. Clasicul e halatul alb, cu care ne-am obisnuit de la primele zile. Cand suntem mici, trebuie sa mergem la doctor foarte des, se tine evidenta evolutiei, a tuturor problemelor de sanatate, a tratamentelor urmate, etc. Pe langa halatul alb( pe care-l asociem instant medicului), exista tot felul de uniforme medicale de alte culori si sub forma de mai multe modele.
Tot pe site gasiti echipamente protectie Dispotrading, intr-o larga foarte vasta. Eu unul era sa imi prind urechile cand am vazut cat de multe echipamente de protectie exista, aranjate frumos si ordonat. Adica ce e medical e la medical, ce tine de curatenie e la curatenie, constructii la constructii, horeca la horeca, industrie alimentara la industrie alimentara si tot asa. E foarte avantajos sa fii client si sa cauti exact la domeniul tau. Primul lucru care mi-a venit acum in minte e legat de un haos total. Cum ar fi sa cauti ceva intr-un imens loc unde totul este amestecat si nimic nu e corelat? Pe cand aici totul e facut pe bucati, fiecare are bucatica lui si acolo gaseste tot ce-i trebuie.

Niciun comentariu: