Top 3 postări

duminică, 14 august 2016

Lucruri utile, zi de zi

Hai repede, fuga dupa Pokemoni! Nu ma, ce pokemoni? Parca se chema altfel mancarea aia... Eu recunosc faptul ca n-am prins niciun pokemon(nu stiu daca e motiv de lauda sau nu), dar apreciez evolutia buna a lucrurilor. Tehnologia e actuala, deja nu mai vorbim de o necesitate, ci de faptul ca e prezenta in viata noastra de zi cu zi. Oricine are sigur doua lucruri : un televizor acasa si un telefon mobil. Pe langa astea, foarte multi avem tot felul de gadgeturi pe care le utilizam zi de zi.

Un smartphone il vad ca pe o caracatita, care are multe tentacule(nevoi). Sau poate ca sunt mai mult nevoile noastre, asa ca avem nevoie de mai multe gadgeturi pentru a ne folosi cat mai mult si cat mai bine de un smartphone. Eu va fac cateva recomandari foarte utile, mai ales daca sunteti prinsi in multe activitati de-a lungul unei zile si trebuie sa vorbiti mult la telefon, sa il folositi si pentru alte lucruri(acces internet, aplicatii), dar sa fie si incarcat in permanenta.

Primul lucru care trebuie luat in considerare daca sunteti plecat de dimineata pana seara, dar nu vreti sa ajungeti cu telefonul inchis pentru ca s-a terminat bateria e sa aveti la indemana ceva care sa va incarce telefonul. Fie ca e vorba de o baterie externa, fie ca e un incarcator pentru masina, ambele sunt de mare folos. Mai mult modele de power bank gasiti aici si veti alege mai usor. Pe termen scurt cred ca o baterie portabila e cea mai de folos, nu trebuie alta sursa de energie.De asemenea, niste casti sau casti cu dispozitiv bluetooth sunt de mare folos daca aveti activitati complexe, care va solicita intens. Daca trebuie sa vorbiti la telefon, dar sa si conduceti sau sa notati anumite lucruri in acelasi timp, e indicat sa nu tineti telefonul la ureche. Mai ales daca sunteti la volan, nu trebuie sa renuntati la o mana pentru a vorbi la telefon pentru ca efectul poate fi tragic.

Ce faci daca ai de incarcat si o tableta si un telefon dar ai un singur incarcator? Un adaptor universal USB te scoate din incurcatura si le poti incarca pe ambele in acelasi timp, fara sa ai nevoie de al doilea incarcator.
Niciun comentariu: