Top 3 postări

vineri, 26 august 2016

Nu merge, schimbi piesa

Nimic nu e vesnic, asa ca toate se strica la un moment dat. Evident, trebuie sa luam cea mai buna decizie, dar niciodata nu ar trebui sa aruncam ceva folositor. Circula pe internet o fotografie cu niste batranei simpatici si aparea un mesaj de genul: > atunci cand se strica ceva, bunicii nostri reparau, nu aruncau.< Si eu sunt adeptul acestui lucru, de aceea am cautat piese ieftine pentru Logan.

O masina este un lucru necesar in zilele de azi, nu mai este considerata un lux sau un moft. In acelasi timp, ca sa te folosesti pe o perioada cat mai indelungata de un autoturism, trebuie sa ai grija si sa schimbi tot ce e nevoie la timpul potrivit. In general, ca in cazul unor mecanisme  sau agregate, lucrurile functioneaza intr-o relatie stransa unele cu celelalte. Daca inlocuiesti partea stricata la timp, fara sa inceapa sa se strice mecanismul piesa cu piesa, iti garanteaza o utilizare indelungata. Pentru piese Dacia Logan gasesti o multitudine de oferte, masina in general nu e foarte pretentioasa. Gasesti piese Dacia Logan pret bun, asa ca totul e sa intervii cand e cazul.

Pe langa inevitabilele piese schimbate, trebuie sa respecti vizitele in service pentru masina ta. Daca atunci cand cumperi masina noua beneficiezi de garantie o anumita perioada(2, 3 sau 5 ani), trebuie sa respecti si anumite conditii: vizita in service la o anumita perioada sau la un anumit kilometraj, schimbarea uleiului, a filtrelor de ulei, aer, etc.
In general, la noi cred ca e si o problema de abordare privind obiectele, lucrurile ce ne apartin. Daca am pune mai mult accentul pe preventie, nu ar fi necesar atat de des sa schimbam, sa cumparam piese de schimb. In cazul masinii nationale avantajul e ca gasim piese ieftine Logan, dar mai bine le-am cauta cat mai rar cu putinta.Pentru ca e destul de dificil sa gasesti fix piesa pentru modelul tau de masina, mi se pare ideala abordarea celor de la AutoAtu, deoarece fix de la acest aspect pornesc. Alegi modelul si motorizarea tinand cont de perioada de fabricatie, precum si de numarul de cai putere, numarul de cilindri, codul motorului si tipul de carburant. Pe langa faptul ca nu poti gresi comanda pentru o piesa, e mult mai usor sa cauti intr-un cadru mult mai restrans, nu e nevoie sa cauti acul in carul cu fan.

Niciun comentariu: