Top 3 postări

vineri, 26 august 2016

Simplu, cat ai zice factura!

Inceputul e greu in orice, nu conteaza despre ce e vorba. De aceea, orice sfat, ajutor este binevenit si te poate ajuta sa ai o evolutie normala si sa depasesti cu mai multa usurinta obstacolele. Asa e cu siguranta si in cazul in care iti deschizi o firma noua si e foarte greu. Multe acte, trebuie sa iti concentrezi totusi si eforturile asupra domeniului de activitate propriu zis, asa ca e de mare ajutor un program gratuit de facturare de la Ciel.

Lucrez deja de ani buni in comert si stiu ce inseamna si actele, partea de legatura spre contabilitate, contabilitatea primara. Acum 3-4 ani, de exemplu, faceam note de intrare receptie cu ajutorul registrelor si tot scriam factura dupa factura. Nu m-am interesat, dar cred ca era si o varianta mai simpla, computerizata care sa vina in ajutor atat la calcule, dar mai ales la scris. Cand e sa facem lucrurile mai simplu, le complicam mai tare si dureaza si mai mult si in loc sa facem ce conteaza ne pierdem in detalii.

Lasand toate astea la o parte, cel mai bine e sa ne ajutam de un program gratuit de facturare. Cat timp economisesti astfel, il poti investi in afacerea ta, facand de fapt ceea ce e mai important. Iti iei un program facturare gratuit si scapi de griji si poti spune usurat: Ciel simplu.Pe langa faptul ca e gratuit, trebuie sa mai stii despre programul de facturare urmatorele lucruri:
-e actualizat in februarie 2016 si contine tot ce trebuie(tipurile de declaratii, tva);
-beneficiezi de sprijin in utilizarea programului;
-il poti utiliza nelimitat;
-orice modificare legislativa sau functionala se face automat, identica cu un update;
-beneficiezi de o interfata intuitiva si un design modern si un ajutor electronic integrat.

La inceput de drum in orice afacere e bine sa obtii cat mai multe lucruri gratuit sau cu bani cat mai putini, iar pe parcurs, odata cu dezvoltarea sa incerci sa le schimbi cu altele mai bune, mai performante pentru care sa si platesti mai multi bani. Pentru inceput trebuie sa te multumesti cu ceea ce te ajuta sa-ti faci treaba, pentru ca atat iti e suficient.

Niciun comentariu: