Top 3 postări

joi, 15 septembrie 2016

Avion cu motor

Stiti cu totii cantecelul cu avionul, probabil era o placere pentru toti sa vedem cand zbura cate vreun avion. Atunci cand eram mic parca nu ma puteam opri cand urmaream avioanele zburand, privindu-le pana se duceau si nu le mai vedeam in zare. Acum gasesti bilete de avion low cost si visul a devenit realitate. Ei bine, cu toate astea, eu n-am zburat niciodata cu avionul, dar nu va ramane asa. Cu toate ca am parte de unul dintre cele mai moderne aeroporturi din tara, Iasul avand cea mai noua pista de decolare, n-am zburat nicaieri. Probabil voi zbura cat de curand, mai ales ca ofertele sunt foarte bune, cursele(atat interne, cat si externe) au inceput sa aduca noi destinatii. Acum chiar se merita sa zbori spre o destinatie, mai ales ca poti gasi bilete avion low cost. Asta e cumva un interes comun, daca e sa privim cum stau lucrurile. Cand vorbim de turism, doar din partea de afacere, toti managerii se gandesc la gradul de ocupare. Fie ca e vorba de unitati de cazare, horeca sau transportatori, toti isi doresc sa aiba un grad de ocupare cat mai mare, aproape de maximum. Asta este motivul pentru care unele companii vand bilete ieftine fie cu cateva zile inaintea zborului sau la inceputul perioadei de vanzare. 

Si pentru ca multi au frica de avion si nu ar zbura niciodata, trebuie sa stie faptul ca avionul este probabil unul dintre cele mai sigure mijloace de transport. Au fost accidente in urma carora s-au prabusit avioane, fie au fost detonate, dar ca numar de victime, avionul este foarte sigur. Daca cele mai multe accidente sunt cele rutiere, cele aviatice sunt extrem de rare. Daca e sa analizam in ansamblu, nu e  "soseaua" plina de alti nebuni cu avioane care ar putea intra in tine. 

In cazul meu nu a fost sa fie sa zbor pana acum, n-as avea nicio frica sa ma urc intr-un avion, asa ca stau cu ochii pe ofertele de bilete low cost ieftine. Si mai e si avantajul timpului castigat, distantele mari devenind mult mai scurte ca timp parcurs pana la destinatie. 

Niciun comentariu: