Top 3 postări

luni, 19 septembrie 2016

Casa noua

Totul e sa stii sa speculezi si sa beneficiezi de cele mai bune oferte. Chiar daca pare a fi greu de crezut, gasesti apartamente 2 camere la pret de garsoniera in Brasov oferite de Isaran.

Din moment ce beneficiezi de o suprafata utila de 70 metri patrati plus terasa de 7,53 metri patrati, cred ca ar trebui sa te consideri norocos ca stai deja acolo sau sa iti cumperi cat mai repede un apartament. Pe langa faptul ca apartamentul e mare, ba chiar are o suprafata ce o au unele apartamente cu 3 camere, beneficiezi de o constructie noua. De fapt, ce ai zice daca ai avea parte de asa ceva? Dormitor 14,42 mp, camera de zi 20,73 mp, bucatarie 10,56 mp, hol 7,9 mp, baie 6,97 mp, balcon inchis 5,85 mp, dressing 3,57 mp si terasa 7,53 mp.
Aici intervin discutiile pro si contra cu privire la achizitionarea unui apartament. Sa fie intr-un bloc vechi sau intr-un bloc nou? Evident, in functie de caz, alegerea difera, de aceea exista unele argumente pro si contra cand alegi un anumit apartament. Cel mai important in toata afacerea este sa fii precaut inainte de toate, mai ales ca stim foarte bine cateva vorbe specifice poporului nostru: " a umbla cu cioara vopsita" sau "pe afara-i vopsit gardul si inauntru e leopardul". Sunt unele blocuri facute la repezeala, cu minimul de materiale si intr-un scurt timp, ce vor avea o durata de viata mai scurta. Sunt constructii ce au cel putin 100 de ani garantati, asa ca trebuie sa ne gandim si la viitor. Si constructiile zilelor noastre se pot numara printre cele foarte rezistente. Cine e serios si vrea sa aiba o reputatie, nu doar sa faca ceva pe moment, are tot interesul sa ofere apartamente de calitate. Si pentru ca lucrurile bune se vand repede, imediat se vinde un apartament la pret de garsoniera.

Iti poti face o prima impresie cu privire la apartament intrand pe site, unde gasesti mai multe poze sau poti face chiar un tur virtual 360. In acelasi timp, poti programa o vizita in centrul rezidential pentru a vedea cu ochii tai aceasta oferta, amplasamentul, finisajele, decoratiunile.

Niciun comentariu: