Top 3 postări

duminică, 25 septembrie 2016

Vremuri noi, schimbari noi

Odata cu trecerea timpului, la anumite intervale de timp facem anumite schimbari pentru a alunga monotonia sau pentru a aduce ceva nou in viata noastra. La fel se intampla si cu mobila de bucatarie, mai ales ca este cea mai utilizata din toata casa. Cateva corpuri suspendate sau dulapuri pe pereti, o masa, scaune, un blat intreg de bucatarie cu toate aparatele bagate in el, pot fi alegerile tale daca vrei sa aduci cateva schimbari bucatariei tale.

Ziceam ca mobila din bucatarii e cea mai utilizata si imi sustin ideea prin faptul ca mare parte din timp se petrece acolo gatind, facand cafea, ceai, etc. In acelasi timp, mobila se uzeaza, desi poate nu ne dam seama. Aburul, mirosurile de mancare afecteaza mobilierul de bucatarie si acesta se deterioreaza in timp(fie se umfla, fie ii sunt impregnate anumite mirosuri). Cum se numeste varianta cea mai simpla daca vrem sa avem mobila de bucatarie ieftina? Magazin online de mobila Kalenda vine cu solutiile cele mai bune, ai modele mobila bucatarie cat sa stai mult pe ganduri ce alegi. Trebuie sa stiti ca toate modulele de mobilier de bucatarie sunt fabricate intr-una dintre cele mai mari fabrici de mobila din Europa, iar varietatea de modele permit mobilarea spatiilor mari, dar si a celor mici. De asemenea, pentru ca gusturile nu se discuta, iar diferenta de gusturi poate fi decisiva, mobilierul este impartit in doua mari categorii: mobila bucatarie clasica si mobila bucatarie moderna. Dincolo de modelul ales, fiecare are anumite culori preferate de care tine cont, modul de finisare al mobilei, dispunerea in spatiu.

Daca ar fi sa aleg eu ceva pentru mine, cred ca nu stiu ce as alege. E foarte greu, mai ales cand vezi foarte multe modele si iti plac cel putin un sfert dintre ele. In functie de buget, poti selecta si pragul maxim al pretului. Chiar si asa, ieftin si tot esti in impas. Sa zic ca am stabilit in linii mari alegerea, dar tot sunt atras si de stilul clasic, dar si de cel modern. Am ales trei modele de mobila de bucatarie dintre care voi mai vedea ce aleg pana la final. 

Tu ce zici, care ar fi alegerea ta? 

Niciun comentariu: