Top 3 postări

duminică, 30 octombrie 2016

Brrr!!

Frig mai este afara si in casa trebuie sa fie cald. Daca iesi din casa, trebuie sa te imbraci foarte bine, ca sa nu cumva sa racesti. Cand ajungi acasa, totul trebuie sa fie pregatit sa te mai incalzesti, asa ca alege din gama de centrale termice pe gaz la preturi competitive.A trecut vremea tricoului si a pantalonilor scurti. De fapt, nu a trecut de tot, eu asa stau si acum, doar ca nu pe afara. In casa, unde e cald si bine, eu stau imbracat foarte lejer, ca de vara. Temperatura in camera este de 22-23 de grade celsius, numai bine pentru stat la plaja. Lasand gluma la o parte, centrala termica este un avantaj pentru oricine are montata una. Independenta si confortul ar trebui sa fie principalele argumente atunci cand optezi pentru o centrala termica pe gaz. Nu depinzi de vecinii tai din niciun punct de vedere(program, bani, temperatura) si asta este un avantaj imens. Am vazut cum acum vreo doua-trei saptamani, cand s-a facut mai frig si a inceput sa fie furnizata caldura si de catre operatorii centrali, au aparut nemultumirile din partea locatarilor care sunt racordati la sistem. Pe de o parte, erau oamenii care inghetau de frig in case, dar nu primeau caldura si pe de alta parte erau ceilalti vecini care erau si ei de asemenea nemultumiti. Ei erau revolatati ca ceilalti vor caldura, desi abia se racise de cateva zile si era abia inceputul lunii octombrie.

Din punctul meu de vedere, poate sa fie si august, dar daca e frig in casa voi da drumul la incalzire. Asta e avantajul suprem cand nu depinzi de nimeni si ai propria centrala termica pe gaz. Centralele functioneaza oricand, nu trebuie sa fie o anumita temperatura afara, nu trebuie sa vrea vecinul sa dai drumul la caldura.
In functie de necesitatile fiecaruia, poti alege cea mai utila centrala termica, tinand cont de toti factorii care te intereseaza. In functie de suprafata care trebuie incalzita, clasa energetica, randament sau puterea termica nominala sau cea utila poti alege dintr-o gama larga de produse de la mai multi producatori.

Niciun comentariu: