Top 3 postări

duminică, 30 octombrie 2016

Hai la joaca!

Cred ca orice copil e inebunit dupa jucarii cand este mic si vrea sa se joace cu ele. Cu cat mai multe jucarii, cu atat mai bine, mai ales daca sunt de la importator de jucarii si jocuri pentru copii-Educlass. Cumva acest lucru este si in avantajul parintilor, pentru ca vor gasi jucarii la preturi mai mici daca sunt direct de la importator.

In educatia copilului trebuie sa-si faca loc joaca si jocurile. Inainte de a merge la gradinita, copiii trebuie sa aiba unele cunostinte, pentru a se putea integra mult mai usor in acel colectiv. Jocurile colective ii vor ajuta sa se cunoasca mai bine si sa-si dea seama exact cine sunt. Desi suna putin ciudat, de atunci se aleg liderii, atunci se vede cine e creativ sau mai muncitor.E mai usor sa cumperi acum si jucariile, nu te mai duci pana la magazin, ci doar dai o fuga pe site si ai dat comanda. Eu unul am ramas uimit cand am intrat pe site, pentru ca nu stiam incotro sa o iau, dar pe urma m-am linistit. Ce vrem, pentru ce sa fie? In functie de varsta copilului si scopul cu care luam jucaria, alegerea e mai simpla. Ai la dispozitie o gama larga de produse, de unde ai cu siguranta ce alege: jocuri si puzzle, educative, creative, costume carnaval, jucarii pentru bebelusi sau jucarii pentru exterior. Mie imi plac jucariile si jocurile educative, mai ales ca si ele sunt de mai multe tipuri: pentru clasa, jucarii de logica, jucarii stiintifice, jucarii lingvistice sau jucarii matematice. Aceasta joaca mai serioasa ii ajuta pe copii, obtinand informatii noi prin joaca, intr-un mod cat se poate de placut ce se dovedeste foarte util.

Avand in fata o viata intreaga, copiii trebuie sa ramana copiii si sa se bucure de aceasta etapa. Desi joaca nu pare a fi ceva serios, ei bine ca e ceva cat se poate de important ce le poate ghida drumul. Chiar si timpul petrecut la joaca este important in viitor, mai ales ca e posibil ca un rol dintr-un joc sa fie chiar meseria de peste ani.

Niciun comentariu: