Top 3 postări

miercuri, 26 octombrie 2016

Lasa durerea deoparte

Ce poate fi mai relaxant decat un masaj? Dar cum ar fi sa faci mai multe lucruri in acelasi timp si sa ai parte de o relaxare completa? Ideea e simpla, mai ales daca faci o alegere desteapta. Acum gasesti fotolii de masaj la preturi avantajoase si e exact ceea ce ai nevoie pentru acasa.

Dupa o zi la munca, indiferent de domeniul de activitate sigur vei avea nevoie de ceva relaxant. Pe langa faptul ca 8,9 sau 10 ore le petreci la munca si aduce o stare de oboseala, statul in picioare, ridicarea unor lucruri sau activitatile mai complexe unde intervin si factori psihici(concentrare, gasirea unor solutii) te fac sa ajungi acasa stors de energii. Cumva trebuie sa iti revii pentru a fi apt pentru o noua zi de munca, dar mai ales pentru a nu te duce la munca doar de dragul de a merge acolo.Fiecare a avut, are si va avea dureri de spate si trebuie sa scapam cumva de ele. Statul in picioare foarte mult sau asezat poate avea efecte grave si trebuie tratat. Orice amanare poate aduce complicatii, trebuie sa ajungi si pe la kinetoterapeuti sa faci recuperare si in cel mai rau caz la doctori pentru operatii. Solutii exista si trebuie sa apelam la ele. Gasesti fotolii masaj ieftine, adica nu ar fi un efort prea mare, mai ales daca te gandesti ca vei fi mult mai relaxat. 

Dincolo de toate, un masaj de relaxare e bine venit oricand si poate fi facut si mai simplu, chiar la domiciliu. Insotit de alte activitati recreative precum urmaritul unui film sau ascultarea muzicii vor desavarsi rasfatul, mai ales cand ai fotolii masaj pret mic. E important de stiut si motivul pentru care a aparut durerea. De exemplu, de multe ori nu ne dam seama pe loc de faptul ca am facut ceva gresit. Cand  ne dam seama totusi? Cand apar efectele, o durere de spate, picior, mana, etc. Ridicam o cutie grea de jos, de la podea, dar nu o facem cum e normal, adica sa ne aplecam cu tot corpul, sa flexam genunchii si sa pastram spatele drept. Instinctul e sa stam pe picioare, tinem genunchii blocati si lasam trunchiul in jos, aplecandu-ne din bazin. Zona lombara este prima care are de suferit si locul unde vom simti dureri peste cateva ore sau a doua zi. Ideea e sa prevenim si sa tratam cat mai repede posibil pentru a nu complica situatia. 

Niciun comentariu: