Top 3 postări

luni, 24 octombrie 2016

Masina pregatita de iarna

Desi de multe ori e bine sa te pregatesti din timp de anumite lucruri, se mai intampla sa fii luat si prin surprindere. Aici e vorba de schimbatul cauciucurilor inainte de sezonul de vara sau sezonul de iarna. E si vorba aia cu facut vara sanie si iarna car. Nu le-am schimbat inca, nici nu a dat zapada, dar m-am apucat sa caut anvelope de iarna. Printre altele am gasit si anvelope pentru tractor. Nu e un lucru comun pentru noi, de zi de zi, dar cu siguranta e inedit si interesant sa vezi niste cauciucuri pentru tractor.

Poti cumpara cauciucuri de tractor, combina sau alte utilaje la preturi foarte avantajoase si de o calitate superioara, la cele mai bune preturi. Gasiti cauciucuri pentru tractor u650, anvelope tractor u445, cauciucuri 1400 38. Poate nu m-as fi gandit pana acum, dar e acelasi principiu si in cazul tractoarelor, desi nu sunt folosite preponderent pe drumuri, ca mijloc de transport. Cu cat cauciucurile sunt mai noi si mai bune, acestea ofera eficienta si conditii maxime de siguranta.

Revenind la anvelope in general, voi cum stati cu pregatirile? E important sa nu amanati sau sa anulati de tot schimbarea anvelopelor intre sezoane. Iata in filmulete diferentele dintre anvelopele de vara si cele de iarna si cele mixte si sigur va veti pregati din timp masinile.

Cred ca cel mai concludent test e cel din al doilea videoclip, in momentul virajului. Autoturismul cu anvelopele de iarna vireaza perfect pe cand celelalte te-ar fi scos de pe drum. De remarcat si tipul de suprafata ales, gheata unui patinoar fiind testul suprem pentru orice anvelopa. Timpul de franare, distanta de franare sau timpul de parcurgere a distantei recomanda utilizarea anvelopelor de iarna. Mai sunt si cele pentru toate anotimpurile, dar cred ca nu se potrivesc vremii din Romania. Urmeaza vremea poleiului, a ghetii si pentru siguranta ta e mai indicat sa alegi cea mai buna varianta. Pe langa faptul ca vei fi ajutat in orice conditie de drum, alegerea potrivita de anvelope iti asigura si un consum de carburant in parametri normali, deoarece rularea rotilor se face corect.

Niciun comentariu: