Top 3 postări

miercuri, 26 octombrie 2016

Mobila la comanda

In utlima vreme am descoperit un trend si pe de o parte il inteleg. Lumea nu mai accepta sa i se bage pe gat, cu forta anumite lucruri. Aici nu ma refer la propagande sau altceva, ci la lucruri cat de poate de palpabile, reale, precum mobila. Acum fiecare isi alege un anumit model de mobila sau creaza unul la showroom. Cel mai solicitat lucru pe care l-am sesizat eu e ca romanii vor bucatarii la comanda. Nu e nici greu de inteles de ce. In primul rand, e vorba de spatiu si de obicei exista niste standarde de mobila de bucatarie care nu se preteaza pe orice suprafata. Al doilea motiv ar fi ca lumea vrea ceva nou sau nu are pur si simplu nevoie de corpurile de mobila standard.De asta fiecare isi personalizeaza mobilierul, lasandu-si amprenta cand vine vorba de culoare, de materialele folosite, de dispunerea mobilierului, dimensiuni, imbinari. De exemplu, in cazul unei case noi e clar ca nu se poate potrivi un mobilier standard. Fiecare isi construieste casa cum vrea si compartimenteaza camerele cum vrea. Mobila de bucatarie la comanda e probabil singura care se va potrivi pentru ca dimensiunile difera. Cu o bucatarie la comanda scapi de multe dureri de cap, dar mai ales scapi de timpul pe care l-ai fi piedut incercand sa gasesti un model ideal existent in gandul tau, dar pe care nu stii daca l-a produs cineva.

Baietii pot livra in orice oras, fie ca esti din Sibiu, Cluj Napoca, Pitesti, Bucuresti, Iasi sau Constanta. Si cand vine vorba de pret sa stiti ca nu fac rabat de la calitate. Adica sunt unii care cer acelasi pret, dar ofera mobila realizata mai slab calitativ, folosind materiale de mai slaba calitate ori dureaza mult.

Colaborarea intre producator si client este foarte importanta si relatia asta se vede cel mai bine in produsele finale. Cu cat clientul este mult mai explicit si transpune dorintele cat mai simplu pentru a fi duse spre realizare, cu atat mai bine pentru ambele parti. Mie imi plac lucrurile cat mai simple, dar care au totusi un inedit, de aceea probabil imi voi face mobila de bucatarie la comanda, pentru a imbina utilitatea mobilei cu spatiul in care se va incadra.

Niciun comentariu: