Top 3 postări

duminică, 30 octombrie 2016

Rasfat pentru fete

Mai povesteam pe aici despre o activitate potrivita fetelor, care sa le aduca tot felul de beneficii. Este vorba despre o activitate care nu necesita foarte mult timp sa prinzi tainele ei si nici nu este foarte costisitoare. Fetele vor sa fie intotdeauna cochete, aranjate si sa fie atragatoare. In prezent a crescut foarte mult cererea pentru manichiura cu gel, ca despre activitatea asta este vorba. Din ce am vazut, principalul lucru care iti trebuie gelurile uv. Gasesti geluri uv la pret competitiv pentru a fi tot timpul cu ce e nou.

Asa cum spuneam, activitatea nu este foarte costisitoare, dar depinde de tine cat timp dedici pentru asa ceva. Iti poti amenaja un mic salon chiar la tine acasa, dar cel mai bine ar fi sa iti gasesti un spatiu comercial pe care sa-l inchiriezi si sa beneficiezi si de un vad comercial. Asta te va ajuta destul de mult la inceput, pentru a atrage lumea sa vina la tine. Concurenta e puternica, dar daca te respecti pe tine si nu faci rabat de la calitate, vei avea doar de castigat si vei fi in permanenta sus.

Amalia.ro este de fapt locul unde vei gasi tot ce iti trebuie, ba chiar am vazut ca acolo gasesti si lucruri pentru make up, asa ca daca ai si vreo prietena care este priceputa in ale machiajului, poti imparti salonul cu ea, pentru a-l transforma intr-un loc de relaxare pentru fete. Am vazut ca au si foarte multe promotii pe site, produse cu pretul redus si cu pana la 30%, ceea ce e un avantaj. Tot ce este mai ieftin la momentul de fata, cred ca este bine venit. Poti tine cont ca vei gasi si toate dotarile pentru un salon, toate echipamentele si accesoriile necesare fiind la un click distanta, comanda fiind usor de realizat.Mie chiar mi se pare foarte faina aceasta activitate pentru fete, ca doar e vorba de unghii, gel uv, oja, pile si e o activitate din care se poate trai chiar foarte bine. Deja a devenit o moda, oriunde pe strada, in magazine vezi doamne si domnisoare cu unghiile facute, aranajate. Cum unele sunt si pasionate de asa ceva, distanta de la hobby la job nu e foarte mare si poate deveni ocupatia principala.

Niciun comentariu: