Top 3 postări

sâmbătă, 1 octombrie 2016

Reclame volumetrice

Ma declar fanul reclamelor luminoase de orice fel, dar ma incanta cele in relief. E vorba de literele volumetrice, cele care au alt aspect cand le vezi. Am gasit litere volumetrice pe HeadPrint.ro si va spun sincer ca sunt foarte faine.

Cand eram mic tin minte ca vazusem undeva..nu stiu ce era sigur, magazin sau vreun cabinet, dar erau niste litere care stateau pe perete. Nici nu eram la scoala la vremea aia, dar imi statea gandul la cel ce le-a scris acolo, pe perete. Cat de tare sa fi fost chiar sa fi stat cineva sa le scrie acolo?

Din toata productia publicitara clasica, literele volumetrice mi se par cele mai faine si va explic de ce. Volumul in sine in  atrage atentia atunci cand le vezi undeva. Ai un perete drept, lung de 12 metri si apoi apar deodata niste lucruri. Este evident ca iti atrag atentia. In functie de nevoi, exista mai multe tipuri de astfel de litere, dar gasesti litere volumetrice pret accesibil. Poti alege dintre: litere volumetrice lemn, litere volumetrice gold, litere volumetrice plexiglas oglinda, litere volumetrice polistiren extrudat, litere volumetrice plexiglas printat, litere volumetrice plexiglas colantat, litere volumetrice plexiglas vopsit, litere volumetrice plexiglas luminoase, litere volumetrice plexilgas pe diferite tipuri de panou, litere volumetrice plexiglas turnat si taiat cu laser. Deci, ce alegi? Sigur iti este foarte greu sa te decizi cand ai de ales intre atatea variante, dar daca intri pe site sigur iti vei gasi ceva care sa alegi din prima, fara a sta prea mult pe ganduri. De asemenea, poti alege materialul(plexiglas, tabla, pvc, inox sau combinatie de materiale) din care sunt facute si daca sa fie iluminate(cu leduri sau tuburi fuorescente) sau nu.
Unii vor spune ca deja nu mai conteaza publicitatea outdoor, dar eu va spun altceva. Aveti la usa scris numele de familie sau macar numarul apartamentului pentru a se face corelatia cu cine sta acolo? Ei bine, asa sta treaba si cu spatiile comerciale, cabinete, etc., tocmai pentru a se prezenta strazii. Oamenii trec acolo si intra, iti trec pragul cum s-ar zice. Daca n-ai avea o reclama care sa te recomande, cati ar sti de tine, ca esti acolo, ca faci ceva? Perceptia omului face diferenta in alegeri si de aceea si reclama ta va fi observata si daca stimulii ii cer ceva ce gaseste la tine, atunci sigur ca va veti intalni.

Niciun comentariu: