Top 3 postări

joi, 29 decembrie 2016

Becurile aprinse

Zilele trecute s-a ars un bec la masina si abia acum am gasit sa cumpar pentru ca au fost sarbatorile si nu prea aveam unde gasi deschis. Unde sa gasesti becuri auto de Craciun? Doar sa fi fost prevazator si sa-i fi scris lui Mos Craciun sa aduca becuri led auto. Bine ca am rezolvat problema acum si mi-am luat de o grija.

Acum am gasit si pe internet si voi lua din timp, sa am cateva leduri auto de rezerva pentru ca nu stii cand vei avea nevoie. Nu e bine sa mergi nici fara vreun bec pentru ca nu vei fi vazut bine pe drum, iar daca mergi in afara localitatilor acolo chiar este o problema serioasa, pentru ca nu prea exista nici iluminat stradal . E indicat sa schimbi un bec ars in cel mai scurt timp pentru a evita chiar vreo amenda, dar vei fi si vazut de catre ceilalti participanti la trafic.Ledurile auto pot fi folosite in diverse scopuri, insa atentie la omologare. Daca va montati ceva ce nu este trecut in certificat si in cartea tehnica a masinii o faceti pe riscul si raspunderea voastra. Am vazut tot felul de leduri montate prin masina, pentru aspectul artistic. Probabil de ele nu se va lega nimeni, dar ce tine de exterior e clar. Chiar si farurile trebuie sa fie cele originale, cele trecute in certificatul de inmatriculare. O prima problema ar fi la ITP, pentru ca cei de acolo vor da neconform daca nu sunt respectate acele aspecte.

Ceea ce poti face cu niste luminite si masina ta poate insemna arta, dar momentan nu prea e legal la noi, ba chiar vazusem o stire de Craciun cu un "Mos Craciun" de prin Timisoara care a facut o veritabila sanie luminoasa dintr-o Dacie mai veche, dar a avut neplacerea de a se alege cu o amenda pentru ca nu erau omologate, exact ce ziceam si mai sus.

Un avantaj major al siteului e ca poti lasa comanda, chiar daca e offline acum. E seara, nu e niciun operator acum, dar maine dimineata vor avea comanda mea si o vor prelucra, apoi vor livra.

Niciun comentariu: