Top 3 postări

luni, 26 decembrie 2016

Cine e?

Iata vin colindatori! E si acel frumos vers din colinda, dar si realitatea din aceste zile. Ce bucurie mai mare poti avea decat sa primesti colindatorii si sa le deschizi usa? "Suna la interfon! Du-te sa vezi cine e! - M-am uitat video si au venit colindatorii, hai sa-i primim!". Acum e si foarte avantajos, mai ales ca ai preturi mici la videointerfoane. Din punctul meu de vedere, nu e un moft, ci o necesitate a zilelor actuale.Cand suna cineva la interfon, te-ai si uitat sa vezi cine a venit, nu mai astepti pana ajunge la usa sa vezi cine e. Oricum era clar ca vin colindatorii, asa ca m-am dus si am deschis usa de la intrarea in scara, ca sa ii primim mai usor, nici ei sa nu mai fie nevoiti sa stea sa astepte pana deschide cineva. Desi nu au venit foarte multi colindatori, ar fi fost ca si cum ar suna toti cei ce vin intr-o luna, dar intr-o singura zi, ceea ce ar fi insemnat si un disconfort.

In orice caz, in restul anului este binevenit sa avem montate videointerfoane, fiind prima masura de siguranta in ce priveste proprietatile. Accesul se face din interior dupa ce vezi cine ti-a ajuns la poarta sau la usa. Cu videointerfoane Electra esti mereu in siguranta si vezi cine suna. In acest mod pot fi inlaturate orice neplaceri cauzate de persoane straine care ar putea intra in imobil. E mai bine si indicat sa previi decat sa patesti ceva. Mai bine stii ca familia, locuinta si bunurile sunt in siguranta in orice moment si mai ales ai garantia ca nu intra oricine. Totusi, eu sper ca nu l-ati ratat pe Mos Craciun, altfel trebuie sa mai asteptati un an pana va mai veni.

Avantajul oferit de videointerfoanele Electra este reprezentat de modernitatea lor. Intr-o continua modernizare a echipamentelor si tehnologiilor, nu se face rabat de la calitate si modern. Astfel, un dispozitiv poate rezista la temperaturi extreme(cald, rece ), prezinta functia de touch, deschiderea usii sau portii, iar cele pentru case au functii ce corespund deschiderii portii si usii de la garaj. In acelasi timp, designul modern permite incorporarea in structura constructiei. De asemenea, mai gasiti o gama variata de interfoane audio, accesorii si dispozitive pentru locuinta voastra.

Niciun comentariu: