Top 3 postări

joi, 22 decembrie 2016

Haina de doctor

Lumea medicala e ceva cu totul aparte si un sistem bine la pus la punct isi vede roadele. Nu as vrea sa descalific sistemul medical de stat sau sa ridic in slavi pe cel privat. Ambele sunt necesare si as merge mai departe si as zice ca se completeaza. Un singur lucru as zice ca e acelasi si trebuie respectat: uniforma. E important sa ai uniforme medicale de calitate, in ambele sensuri posibile. Pe langa primul sens, conteaza si calitatea celui ce imbraca acea haina. Priceperea, daruirea si devotamentul vor asigura calitatea serviciului medical si vor garanta pentru cele mai bune si eficiente practici.Eu as zice ca haina nu-l face pe om, dar in cazul de fata oricine lucreaza in spital trebuie sa fie impecabil din punct de vedere al tinutei. Ca e vorba de costum medical, uniforma medicala, aceasta trebuie sa ceara si sa ofere respectul cuvenit. Profesia de medic e cu siguranta dificila, iar cine a ales aceasta cale stie ca este responsabil de viata a sute sau chiar mii de pacienti de-a lungul intregii cariere. Cine tine cu adevarat la cariera si prestigiu nu va pata niciodata uniforma, ba din contra, cred ca va lupta sa aduca perceptia altora la nivelul corect. Doar cine nu stie ce vrea exact nu poate sa garanteze ca va duce la bun final acel lucru.

De cand eram mic stiu si am perceput doctorul in halat alb sau cu o bluza medicala alba. Uniformele medicale sunt in tot felul de culori, am vazut si albastre, rosii, verzi dar nu stiu daca exista vreo chestie reglementata cine si cum sa le poarte. In caz ca stii, poti sa-mi spui si mie daca exista vreo regula sau o anumita clasificare. In schimb, pot spune cu tarie ca haina de doctor apasa tare pe umeri, dar nu e o povara. E greu sa lucrezi cu oamenii, mai ales cei care au nevoie de ajutor, dar un doctor trebuie sa stie ce sa faca pentru al sau pacient si la final sa plece sanatos acasa.

Pe http://www.dispotrading.ro/ gasesti uniforme medicale pret accesibil, in functie de nevoia fiecaruia. In functie de domeniul fiecaruia de activitate, tot acolo puteti gasi produse din hartie, produse pentru horeca, industria alimentara, saloane infrumusetare, curatenie, constructii, service auto, echipamente de protectie si multe altele.

Niciun comentariu: